Dado Polumenta u depresiji: Nedostaje mu bivša žena

Dado Polumenta u depresiji: Nedostaje mu bivša žena

Stars -
Kako otkrivaju izvori bliski pevaču on često sada gubi vreme u beogradskim klubovima, govori kako mu je teško i kako mu nedostaje njegova žena, ali kako jednostavno nije više mogao da trpi te svađe

Dado Polumenta izgleda da nije najbolje podneo rastanak od svoje supruge, veroučiteljke Selme. S njom se pre manje od pola godine venčao, nakon romantičnog zabavljanja, ali je cela stvar pukla.

Kada je objavljeno da se oženio mnogi su mislili da je u pitanju marketinški potez, ali on se istinski zaljubio, a sada veoma pati jer se razveo. Kako otkrivaju izvori bliski pevaču on često sada gubi vreme u beogradskim klubovima, govori kako mu je teško i kako mu nedostaje njegova žena, ali kako jednostavno nije više mogao da trpi te svađe i ta pitanja: “Gde si, gde sada putuješ, gde se nalaziš, sa kim si, kada ćeš kući”.

Njegov posao je takav da mora non stop da putuje i da radi, on je mislio da će se ona navići na njegov pevački poziv i da će joj biti jasno da mora da radi. Želeo je decu sa njom i dugoročan brak ali zbog tolike tenzije, svađe i raspravke odlučili su da je najbolje da se razvedu – piše tabloid Express, pozivajući se na vlastite, navodno dobro obaveštene izvore.

U tekstu se zaključuje da njemu nije nikako lako “jer se nisu razveli zato što je ljubav prestala već samo zato što više nisu mogli zajedno”.

"Upućeni kažu da je više puta plakao i dolazio u iskušenje da je pozove, i da se vide, ali kako zna da to ne bi imalo poentu kada ne mogu biti zajedno odustajao je…", piše spomenuti list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track