TRUDNA: Jovana u bolnici!

TRUDNA: Jovana u bolnici!

Stars -
Jovana je zbog zdravstvenih problema u bolnici, i biće do sutra u bolnici. Ukoliko daju pozitivnu odluku, Jovana će se vratiti na Farmu, navodi se u saopštenju

Jovana je zbog zdravstvenih problema ceo dan odsutna sa imanja.

Ognjen je došao na imanje zbog izbora sluga, ali pre svega je pročitao saopštenje Zadruge.

"Jovana je zbog zdravstvenih problema u bolnici, i biće do sutra u bolnici. Ukoliko daju pozitivnu odluku, Jovana će se vratiti na Farmu. Jovana Nikolić je jutros nakon pregleda u Domu zdravlja zbog zdravstvenih problema, a po savetu lekara primljena u bolnicu gde se i trenutno nalazi. Jovana će sve do sutra biti na ispitivanjima i pod nadzorom lekara, a samo od rezultata koji se dobiju i mišljenja doktora zavisi da li će se vratiti na "Farmu".

Ukoliko lekari daju pozitivno mišljenje o njenom povratku ona će već sutra ponovo biti na farmi, a to zavisi samo od toga šta će pokazati ispitivanja kojima je danas podvrgnuta.

U svakom slučaju nama je u ovom trenutku od presudne važnosti da njeno zdravstveno stanje bude dobro i budite svi uvereni da Zadruga kao i lekari bolnice u kojoj se nalazi brinu o tome.Vaša Zadruga", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Jovana se juče u toku dana svom dečku Danijelu poverila da oseća tegobe i da sumnja da je trudna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track