Jovana tuži Staniju jer se nije obradovala veridbi

Proces na Farmi

Jovana tuži Staniju jer se nije obradovala veridbi

Stars -
Jovana je rekla da joj je zasmetalo što se Stanija nije obradovala i da bi se svako obradovao njenoj veridbi

Farmeri su dobili zaduženje da naprave suđenje. Predmet suđenja je Jovanina tužba da se Stanija nije obradovala njenoj veridbi. Suđenje. Nemaju advokata, Ljuba je sudija.

Jovana je rekla da je optužila Staniju jer se nije obradovala njenoj veridbi. "Videla sam da si se mrštila kad god sam se ja uhvatila za mikrofon. Treba svako da se obraduje mojoj veridbi, bez obzira ko je. Bilo mi je krivo jer je delovalo kao da nisi srećna zbog toga.", iznela je Jovana svoje mišljenje.

Stanija je rekla da ju je Jovanin štapić najviše šokirao od svih. "Razočarala si me u smislu da si devojka koju sam ja uvek branila i hvalila. I čak kad sam saznala da si me ogovarala ja sam prešla preko svega. Ja sam se naježila kad je Danijel klekao ispred tebe, jer znam koliko je devojkama to bitno. Ja mislim da je to prava ljubav i drago mi je da se volite.", rekla je Stanija i dodala.

"Kasnije tokom noći, ja vas više nisam gledala, iskreno. Ja ne smatram da me ona ne voli, i čak nas dve imamo savršenu komunikaciju, a rekla sam da bismo možda bile najbolje drugarice da nije cele situacije sa Filipom. O Jovani mislim sve najlepše.", završila je Stanija izlaganje.

Jovana je rekla da joj je krivo, i da je ispalo da je Stanija sebičnjak i da voli da dominira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track