LJUBINA ĆERKA: Nisam trudna s maminim dečkom, pakostila sam stricu

LJUBINA ĆERKA: Nisam trudna s maminim dečkom, pakostila sam stricu

Stars -
Mamin dečko i ja smo izmisli tu priču da bismo napakostili mom stricu Srbi, jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija, rekla je Aleksandra

Aleksandra, maloletna ćerka Ljube Pantović, uspela je da napravi pravu zbrku. Prvo se pojavila informacija da je u drugom stanju sa dečkom svoje majke Aleksandrom Čabarkapom, da će socijalna služba reagovati i izvesti Ljubu iz „Farme“, da bi video-poruka u kojoj porodica u utorak uveče pozdravlja Ljubu bila snimljena bez nje.

Međutim, pred kraj rijalitija otkrila je da nema reči o trudnoći.

"Nisam trudna! Mamin dečko i ja smo izmisli tu priču da bismo napakostili mom stricu Srbi, jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija. Nismo ni mogli da verujemo da će to toliko daleko otići. Čak smo poslali pismo sudiji koja vodi slučaj mog tate Karađorđa, koji je u zatvoru, i objasnili da smo se samo šalili", rekla je Aleksandra, koja ima 16 godina.

Ona smatra da nije učinjena velika šteta, kao i da će joj majka oprostiti ove laži. "Moja mama je laf, sve će ona shvatiti. Ona nam je pre nego što je otišla u rialiti ostavila i pare i hranu i obezbedila nas za tri meseca! Porodica je malo ljuta na mene, ali verujem da će sve to doći na svoje", rekla je Aleksandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track