VANREDNO IZBACIVANJE: Saška Karan je napustila imanje

VANREDNO IZBACIVANJE: Saška Karan je napustila imanje

Stars -
Farmere u poslednjoj nedelji očekuju vandredna izbacivanja, a ko će prvi napustiti imanje znaće se već večeras

Prvi finalista koji je napustio imanje je Saška Karan. U vanrednom izbacivanju pevačica je dobila najmanje glasova publike i prvi je finalista koji je napustio imaje u Lisovićima.

23.02 - Saška Karan je stigla u studio.

22.32 - Stari farmeri su upravo stigli na imanje. I bivši farmeri i finalisti su oduševljeni što vide jedni druge, čini se da su zaboravili na sve svađe i nesuglasice.

22.09 - Imanje napušta Saška Karan.

22.03 - Ognjen je stigao na Farmu. Amidžić je saopštio farmerima da će jedan od njih napustiti imanje večeras.

21.59 - Ostalo je još dva minuta do kraja glasanja, a nakon zatvaranja linija jedan farmer će napustiti imanje.

21.18 - Bivši farmeri su krenuli put Lisovića. Kako će reagovati finalisti kad ih vide, ostaje nam da vidimo.

21.16 - Dok su Stanija i Ognjen razgovarali, kamere su uhvatile Filipa kako prisluškuje, što je izazavalo smeh bivših farmera. Era je prokomentarisao da je Filip "mukica" i da mu nije lako, dok je Filip Mitrović rekao: "Da, mnogo verujemo jedno drugom i ne prisluškujemo intervjue".

http://www.youtube.com/watch?v=tPq53AYCbu0

21.10 - Ognjen priča sa Stanijom

Stanija kaže da joj je uz Filipa Farma lepša i lakša, ali ne zna ni sama kako je izdržala sa tim ljudima i poljskim ve-ceom sto dana. Kaže da su joj najteže padale, svađe, ljubomore, prvi put je imala vezu pred kamerama i kaže da joj nije lako, jer je htela mnogo puta nešto da kaže, ali da se seti kamera, pa prećuti.

Stanija kaže da se mnogo borila za vezu i da se veruje da će opstati napolju.

21.08 - Bivši farmeri pričaju o higijeni na Farme.

Svi su se složili da je higijena na Farmi "očajna". Era kaže da kako završe sa ručkom svi ustaju i odlaze i da niko ne sklanja za sobom.

Milan Tarot kaže da su žene uglavnom bile uredne.

21.00 Ognjen je razgovarao sa Ljubom o higijeni na farmi. Ljuba je objašnjavala oko čega je nastao haos. Rekla je da Stanija uvek želi da od sebe napravi žrtvu i da je bukvalno shvatila njenu rečenicu "Kako možete da pričate o umecima za kosu od 1.500 evra i razim glupostima, a da ne operete korito? Kakav je vaš veš ako se tako ponašate prema imanju". Ljuba je rekla da je Stanija to bukvalno shvatila i objasnila da ona imanje vidi kao svoju kuću i da se tako ponašala.

20.52 Aleksandra je pričala sa "starim" farmerima. Ona je pojasnila njima da se svi vraćaju na farmu, ali se oni ne takmiče. Milan Tarot je opet došao u papučama u emisiju, pa se voditeljka šalila da je došao pravo sa plaže. Goca Bjelica je odmah rekla da želi izvinjenje za Tarotovu izjavu da je spavala sa Ekremom na Farmi. "Ja sam sve ovo shvatio kao šou. Lupio sam!", rekao je Milan. Podsetimo,Tarot je za Kurir izjavio da su Bjelica i Ekrem imali seks iza WC-a.

20.37 Ognjen je rekao da farmeri ne znaju šta će da se dogoditi i da se neki od farmera vraćaju.

20.34 Počelo vandredno izbacivanje. Aleksandra je najavila da će ove nedelje biti još vandrednih izbacivanja. Sa jednog broja se može poslati maksimalno 5 poruka. Voditeljki su se u studiju pridružili "stari" farmeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja