Mira Škorić: Obožavam konje!
Foto: Facebook

Mira Škorić: Obožavam konje!

Stars -
Relaksira me odlazak na trke, svaki slobodan trenutak koristim da odem na hipodrom ili na trening, rekla je pevačica

Popularna pevačica Mira Škorić gaji veliku ljubav prema konjičkom sportu zbog čega je već dve godine redovan posmatrač trka u Srbiji.

Najradije posećuje beogradski hipodrom, a o legendarnom Šapcu, kako kaže, ne treba trošiti reči!

"Obožavam konje! Relaksira me odlazak na trke, svaki slobodan trenutak koristim da odem na hipodrom ili na trening. Rekreativno se bavim jahanjem i u tome uživam. Sve je počelo pre dve godine, kao hobi a sada s pravom mogu da kažem da je preraslo u strast prema konjičkom sportu. U nedelju je naš zajednički klub slavio na beogradskom hipodromu."

"Naime, trener Bojan Šendeković, koji je inače proglašen i za trenera godine, imao je razlog za slavlje – džokej Aleksandar Šašić jahao je naše grlo Pariz i odneo pobedu, dok je Big Ben osvojio drugo mesto. Šteta, galopski sport u Srbiji nije popularan", kaže Mira Škorić.

Na pitanje da li se kladi, folk pevačica kratko odgovara: "Nikada!! Nikad u životu se nisam kladila na konje. To je, po mom mišljenju, maler".

Sledeće nedelje jedna od najpopularnijih srpskih pevačica u Šapcu će snimiti spot za pesmu sa njenog novog albuma, "Da mi je koja manje", a u spotu će se pojaviti i konj Pariz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja