Saška Karan: Svi smo bili loši sa Stanijom!
Foto: Youtube

Saška Karan: Svi smo bili loši sa Stanijom!

Stars -
Ja uopšte ne zameram Staniji manipulaciju seksipilom, Jovana je mnogo bolja osoba od nje, iako je imala seks sa Danijelom

Pevačica Saška Karan je stigla iz Lisovića.

Ona je bila prvi finalista, ali je prva i ispala u vandrednom izbacivanju.

Prva rečenica koju je izgovorila je "Jao, ljudi, civilizacija!". Pevačica je rekla da je Farma jedna velika psihološka igra. "Ja sam uvek imala svoje mišljenje i svoj stav. Vesna i ja smo se svađale, ali sticajem okolnosti, mi smo se pomirile.", rekla je Saška.

Saška je rekla da je Vesna Rivas jedna alapača i da je ona uvek pričala istinu. Pomenula je odnos sa Stanijom. "Mi smo svi imali loš odnos sa Stanijom. Ja uopšte ne zameram Staniji manipulaciju seksipilom. Stanija je sve vreme igrala neku igru. Žena je radila neke stvari u krevetu. Sve vreme se drapala u krevetu sa Filipom, ko zna šta su sve radili!", rekla je Saška.

Kada ju je Aleksandra upitala zašto je podržala Jovanu kada je ona imala seks sa Danijelom, što je mnogo jače od onoga što je Stanija radila, Saška je rekla da je Jovana drugačija od Stanije. "Jovana ima druge kvalitete, nema veze što je spavala sa Danijelom. Ona je i vredna, a ova samo hvata krivine.", završila je pevačica.

"Posle tri i po meseca se nikako ne osećam kao gubitnik. Ja sam pobednik!", rekla je Saška Karan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja