EKREM SEKS ARBAJTER: Sa kondomom 5 minuti, bez njega sat!
Foto: Youtube

EKREM SEKS ARBAJTER: Sa kondomom 5 minuti, bez njega sat!

Stars -
Ekrem Jevrić je držao mini predavanje o seksu, pa je objašnjavao Goci Bijelici i Mikiju Mećavi da on ne voli seks sa kondomom jer mu je to kao i da nema seks

BEOGRAD - Ekrem Jevrić je noćas držao mini predavanje o seksu, pa je objašnjavao Goci Bijelici i Mikiju Mećavi da on ne voli seks sa kondomom jer mu je to, kako je rekao, kao i da nema seks.

"Ja ne mogu, bate, tako. To mi je kao da nemam seks. A i sa kondomom svršim za 5 minuti. A ja ti volim ceo sat", hvalio se Ekrem.

Na to se Goca iznenadila i rekla kako je on pravi muškarac ako može da izdrži ceo sat.

"Ja ti se ne skidam ceo sat", potvrdio je Ekrem.

Posle toga Gospoda je krenuo da analizira glumičine grudi, za koje je rekao da su dobre ali bi još bile bolje da su zategnute.

"Dobre su ali bi bolje bile da su još podignute. Treba da ti neko to zategne", savetovao je Ekrem glumicu.

Bjelica mu je objasnila da je ona zadovoljna svojim grudima i da samo veštačke mogu tako visoko da stoje. Nedugo potom, Miki Mećava je rešio da Ekremu podgreje još malo maštu pa ga je odveo na stranu da mu ispriča još neke, navodne, pikanterije za Gocu Bjelicu.

"Znaš ti kakva je ona riba bila pre 10-12 godina. Uf! Znaš li tek kakav je seks sa njom. Ne možeš da zamisliš", pričao je Miki, dok ga je Ekrem pažljivo slušao, ne kapirajući da ga Miki sve vreme zeza.

"Ma vidim ja i sad da je ona dobra ženska", konstatovao je na kraju znalački Ekrem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track