POLUFINALE FARME: Filip i Ekrem napustili imanje!

POLUFINALE FARME: Filip i Ekrem napustili imanje!

Stars -
Nakon što su Filip Panajotović i Ekrem Jevrić mnapustili imanje, na Farmi je ostalo šestoro superfinalista koji će se boriti za novčanu nagradu od 50.000 evra

Večeras su bitku za 50.000 evra izgubla dvojica učesnika Farme, a to su Ekrem Jevrić i Filip Panajotović.

Sinoć je to bio Danijel Alibabić, koji je peti izbačeni finalista, a Ekrem Jevrić je prvi Farmer koji je večeras, u polufinalu, napustio imanje.Drugi Farmer koji je večeras imao najmanju podršku publike je Filip Panajotović.

Podsetimo, pre Danijela, Ekrema i Filipa, Farmu je napustila Ljuba, zatim Vesna Rivas napustila je imanje u sredu, Jovana Nikolić u utorak, a Saška Karan, kao prvi finalista, napustila je imanje u ponedeljak.

ZA SVOG POBEDNIKA FARME MOŽETE GLASATI OVDE.

00.00 Posle izbacivanja sa Farme Ekrema i Filipa voditeljka je pitala svoje goste da li su iznenađeni što su ova dva farmera napustili imanje u Lisovićima. "Neko mora da odgovara krivično što je doveo Ekrema na imanje jer ne zna da progovori prostoproširenu rečenicu", rekao je Raka, dok je Mina takođe rekla da je Ekrem sramota i da je i Memo trebao da ispadne jer je negativan. Za Minu je favorit Aki i Rajdojka.

"Ekrem nije nimalo naivan", konstatovala je Jovana.

23.12 Filip je drugi Farmer koji je večeras napustio imanje!

http://www.youtube.com/watch?v=-KR_HKjFqjw

23.05 Ognjen stiže na imanje kako bi saopštio da još jedan farmer napušta Farmu.

Aki je rekao da je znao da će Ognjen doći jer nije rekao da su oni koji su ostali superfinalisti.

21.55 Aleksandra je najavila da bi trebalo još jedan farmer da napusti imanje. Glasanje kreće od nule.

21.53 Imanje napušta Ekrem Jevrić!Podsetimo, Ekrem je prošli put, na Farmi 3, ispao treći u finalu.

21.40 Ognjen je došao da saopšti ko napušta FarmuFarmeri su bili popriličmno uzbuđeni. Ša je rekao da ima čudan osećaj ceo dan.

21.34 Gosti u studiju su razgovarali o ŠaMarko je rekao da je u par navrata Ša prešao granicu što se tiče psovki, ali da je odlično shvatio rijaliti, kao igru. Jovana se nije složila sa Markom. "Ša je veoma frčan i nema fitilj uopšte. To ga nekad košta da nekad uvderi nekog. Po njemu se baš vidi da je želeo da ostane. Kada je prvi put bio sluga sa Ljubom, bio je veoma uplašen. Mnogo mi se sviđa što je to priznao.", rekla je Jovana, a Mina je dodala da misli da je reper brz, i da je mnogo srčan i da preteruje. "To mu neće valjati u životu, možda će mu to praviti probleme.", izjavila je Mina. Raka ih je nazvao "kanarincima", sve ljude koji nešto pevaju i on smatra da većina nije VIP. "Mislim da je Ša fin momak, ali da nije smeo tako da se svađa sa ženama. Svaka druga reč je biiip biiiip. To nije smeo.", vikao je Raka.

21.22 Ša je pričao kakav bi trebalo da bude pobednik Farme"Mora da bude iskren. Da nema taktiku i da kad se svađa, da kaže sve što misli.", rekao je Ša. Reper misli da se nije folirao i da je dao sve od sebe. "Ne volim ništa da krijem. Cenim kad neko pokazuje iskreno emociju i sebe sam pokazao tako"

21.18 Mina Kostić je rekla da vidi da su svi ljubomorni na Staniju jer komentarišu da joj je sve silikonsko. "Ne sviđaju mi se ti neki komentari, prozivali su je dosta.", rekla je Mina. Raka je rekao da su Staniju mnogo ujedali na Farmi. "Era nije smeo onako da komentariše srpski pasoš i što je komentariše da je Stanija izbegla iz Srbije. Vidi se da Stanija voli Filipa, ali nikako nisu mogli da se snađu. Ona je mogla sama bolje, ali ovako je pravila balans. Meni se tužne priče ne sviđaju. Malo je bila vredna, malo nije.", jasan je bio Raka.Jovana je rekla da ne voli kad je neko "slepljen" kao Filip i Stanija. Pevačica je rekla da je Stanija izgubila identitet i žao joj je zbog toga. Marko je rekao da mu se sviđa što ima svoj stav bez obzira kakav je, ali mu se ne sviđa "Kalimero sindrom" kad kaže da je sve nepravda.

21.10 Gosti komentarišu RadojkuMarku Đurovskom se dopada Radojka i rekao je da ga je prijatno iznenadila. Jovana smatra da se Radojka nije obrukala. "Ona je poštena žena sa sela, koja je pokazala ljudima sa javne scene kako treba da se ponaša i kako da se bude pošten i fin.", izjavila je Jovana i dobila aplauz publike. Radojka je favorit i Mini Kostić. "Svaka žene bi trebalo da se ugleda na nju. Oslabila je jer je patila za Duletom". Raka smatra da je prava stvar što su se dvoje ljudi sa sela našli na imanju. Niko ne sme da zaboravi kako je odgovorila Ekremu kad je on glasao za Mema jer je musliman, ona je rekla "E, pa ja glasam za Staniju jer je ona moja Srpkinja.", rekao je Raka i oduševio publiku.

21.02 Marko Đurovski smatra da je Filip Panajotović zaljubljen u Staniju."On je slep kod očiju i ne treba mu ništa zamerati.", rekao je Marko, a Jovana smatra da je Filip ostvario loš prvi utisak. "Po njemu se vidi da pati i da je izgubljen. On ide stranputicom. Moje mišljenje je da od toga neće biti ništa, ali on je pun iluzija." Mina Kostić je rekla da se dečko zaljubio i da je videla "ko kosi i ko vodu nosi". Dodala je da ona uvek glasa za ljubav. Raka Radović je rekao da su oni zaljubljeni kao tetrebi. "Nije ni čudo što su se zaljubili kad ima samo jedna devojka. On samo gunđa nešto, a ona mu opet dokazuje da ga voli, a vidi se da ga voli i sve tako u krug.", rekao je Raka.

20.43 Raki Radoviću se ne dopada što je Ekrem pozdravljao "albansku republiku". Političaru se ne dopada njegovo podilaženje Memu rečenicom "Moj Musliman". "On će da crkne ako ne pobedi. Obesiće se! Direktno je pričao sa Željkom i Milicom, pa na šta to liči", bio je ljut Raka. Mina je rekla da joj je Ekrem bio simpatičan na početku, ali da joj se sada ne dopada. Jovana Pajić misli da je Ekrem drugačiji."Nije on ni malo naivan, namazan je, ali ima tu umiljatu facu." Marko Đurkovski je rekao da je to jedini čovek koji ga uvek nasmeje i pomenuo kada je Ekrem pitao ko je Novak Đoković i šta on peva.

20.35 Raka misli da su se svi mnogo opteretili pobedom.Političar smatra da je "kul" žena, i da zaslužuje da bude u finalu. Takođe je naglasio da ne voli da sluša ničije tužne priče. Mina je rekla da joj se nije dopala situacija sa Vesnom Rivas, ali smatra da se Goca ponaša kakva je inače i u privatnom životu. Jovana Pajić smatra da Goca ima taktiku, ali da je to "zdrava" taktika. "Ona je zdrava žena, iz naroda. Napije se, ali nije to važno.", rekla je Jovana. Marko je rekao da nije primetio da Goca ima taktiku.

20.27 Gosti o AkijuJovana je rekla da mladost, u Akijevom slučaju, ne može da bude opravdanje nizašta. "Sam odgovaraš za svoje postupke. Nema tu ni mame ni tate. Moraju svi da te gledaju kao ravnopravnog, a ne kao dete. Meni je farma donela zrelost. Aki je nezreo, ali mislim da je Farma doprinela da sazri malo.", rekla je Jovana.Marko Đurovski smatra je Aki super, a Mina je rekla da je veoma iskren, ali takođe i nezreo i povučen. Raka je rekao da mu nije jasno zašto je Aki stalno insistirao da se podele stari i mladi. "On je dobar dečko, ali je malo razmažen. On misli da će mama i tata uvek biti pored njega kad život krene da ga ranjava", bio je iskren Raka.

20.35 Aki i Ognjen razgovaraju na imanjuNa pitanje ko bi trebalo da pobedi, Aki je rekao da bi pobednik trebalo da bude pravedan. "Ovde je najbitnije da se pokaže ko je kakav čovek. Mislim da je ovde presudno da budeš dobar i kvalitetan čovek. Da si kulturan i fin i na strani pravde.", iskren je bio Aki. Mladi pevač je rekao da mnogo voli Gocu Božinovsku i da je gleda kao majku. Oni će nastaviti druženje i kad se završi farma.

20.23 Gosti u studiju komentarišu Mema Jovana Pajić je rekla za Mema da joj se dopada, dok je Mina Kostić izjavila da joj se ne dopada i da je veliki "igrač". Raki Radoviću se dopada, a Marko Đurovski je rekao da mu se najviše dopada Memov ples i da je uneo dinamiku kada je ušao na imanje.

20.19 Ognjen će večeras razgovarati sa svim finalistima. Prvo razgovara sa Memom. Ognjen ga je pitao šta bi trebalo da ima pobednik Farme? "On mora da pravi "ćokove" 24 sata dnevno. Non stop nešto mora da se dešava. Ako imaš veoma malo snage, moraš da animiraš druge ljude. To je, po mom mišljenju, najbitnije za ovaj šou.", rekao je Memo. On je rekao da su on i Era razvili poseban odnos."Bogme će mi to đubre nedostajati.", završio je Bosanac.

20.07 Ognjen je na imanju i razgovara sa superfinalistima. On je podsetio publiku za koga mogu da glasaju i predstavio svih osmoro finalista. Oni ne znaju da večeras ispada dva farmera. Iako ih ima malo, oni su konstatovali da je poprilično prazno, ali da je atmosfera prijatna.

20.06 Linije za glasanje su otvorene. Kod Aleksandre u studiju su bivši farmeri: Marko Đurovski, Raka Radović, Mina Kostić i Jovana Pajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja