ŠA DOČEKALA DARIJA: Ona je prava devojka za mene

ŠA DOČEKALA DARIJA: Ona je prava devojka za mene

Stars -
Farmeri koji su znali da ona postoji su mi i rekli da ako ona dođe u studio da je prava žene za mene

Nenada Aleksića Šaa, prvo superfinalistu koji je napustio imanje u Lisovićima, u studiju u Šimanovcima, pored mame i tate, dočekala je devojka Darija. Tokom 110 dana koliko je trajala Farma, niko nije mogao da pretpostavi da ima devojku, a onda je usledeo romantičan susret. Čim je pevač ušao u studio u zagrljaj mu je uletela prelepa devojka.

"Nisam je baš krio. Ona je uvek bila tu u mojim mislima. Zove se Darija i za sada toliko mogu da vam kažem, ostalo ćete tek saznati", otkrio je Ša.

Darija je rekla da je najponosnija devojka na svetu jer je reper pokazao svoje pravo lice.

Ša je uspeo da sakrije svoju vezu i skoro niko nije znao da ona postoji."Znali su farmeri da ona postoji. Uvek kada sam pričao sa Darijom na Farmi, mislio sam na moju Dariju. Imali smo dogovor da se ona drži po strani. Imali smo taj neki raskorak ova tri meseca kada nam je veza bila praktično zamrznuta. Farmeri koji su znali da ona postoji su mi i rekli da ako ona dođe u studio da je prava žene za mene. Kao što ste videli došla je i ja sam presrećan zbog toga", rekao je Ša.

Reper je posle tri meseca ponovo u zagrljaju svoje devojke i kaže da je to fantastičan osećaj. "Imam najbolju i najlepšu devojku pored sebe. Šta mogu više da poželim", presrećan je Ša.

Bivši farmer je rekao da bi bilo nepravda da je Stanija pobedila jer se ono mnogo folirala."Ne kažem da je ona loš čovek. Mnogo je glumila i to mi se nije svidelo kod nje", prokomentarisao je drugoplasiranog na Farmi, i da je presrećan zbog Meme. "Memo je moj drug i brat. Presrecan sam zbog njega. Pobedio je pravi čovek".

http://www.youtube.com/watch?v=elRoJzkW-6E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track