LUDILO: Ekrem navatao dve ribe!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Veselili se do rane zore u kući Goce Božinovske

LUDILO: Ekrem navatao dve ribe!

Stars -
Jevrić napravio haos na žurki koju su organizovali pevačicin sin i ćerke u njihovom domu u Surčinu
1 / 6 Foto: Aleksandar Jovanovic

Farmerska žurka kod Goce trajala do devet sati ujutru.Ekrem Jevrić napravio je pravu pometnju nakon superfinala „Farme“, na zabavi koju su organizovala deca Goce Božinovske u njihovoj porodičnoj kući u Surčinu. Gospoda iz Njujorka uspeo je da navata čak dve ribe. I to u isto vreme. Tamo to nikome, osim njemu, nije pošlo za rukom.

Izgleda da je njegovom šarmu teško odoleti, pa su tako pale i dve cice s kojima je ludovao. Dok ga je jedna zabavljala i nazdravljala s njim, druga se skidala u brushalter, a on nije mogao da odvoji pogled od njenih grudi.Gocina ćerka Jelena Vučković i njen prijatelj Jovan s bendom su zabavljali prisutne, dok su Miki, Ljuba, Danijel i Jovana, Seksi Sandra i ostali uživali u piću i pici. Zapevala je i domaćica kao i njen najbolji prijatelj s Farme Miki Mećava.

Jovana pokazala bradaviceJovana Nikolić šetkala se celo veče na žurki kod Goce Božinovske u providnoj haljinici bez brushaltera, pa su joj se videle bradavice!To, izgleda, nimalo nije smetalo njenom vereniku Danijelu Alibabiću, jer joj nijednog trenutka nije skrenuo pažnju. Možda zato što su drugi gledali, a on je taj koji je na kraju skinuo haljinu. Inače, njih dvoje su juče otputovali u Podgoricu. Pevač svoju porodicu nije video otkad je ispao iz „Farme“, pa je ovo idealna prilika da verenicu upozna sa svima. Budući mladenci u Crnoj Gori će ostati nekoliko dana, pa se vraćaju u Beograd, gde će početi s pripremama za veliku svadbu, koja bi trebalo da bude na jesen.(Z. M.)

Dule izvodio striptiz u studijuDule Bogdanović skidao se pred mnogobrojnim ljudima koji su sedeli u studiju. On je tokom reklama bez blama ustao i skinuo sa sebe košulju i potkošulju, s opravdanjem da mu je prevruće. Kako bi ispao šmeker, vrteo je košulju i pevao, a zatim je obukao.(M. D.)

Seksi Sandri sevnula guzaSeksi Sandra pojavila se u finalu „Farme“ u crnoj suknji od tila, a guzu je prekrila kratkim parčetom materijala. Tako je otišla i na žurku kod Božinovske, ne sluteći da će joj guza sevnuti u jednom trenutku. Kad ju je kolega Čupo Kalač uzeo u naručje u nameri da je baci u bazen, neprovidna tkanina se podigla i ostao je samo til. I Sandrina pozadina, na kojoj dominira tetovaža škorpije. Sve se videlo, ali Seksi Sandra je ostala nasmejana i nije ni pokušala da se otrgne iz Čupovog naručja.(Z. M.)

Mirko Šijan savladao lopovaGoci Bjelici je tokom finala lopov ukrao 50 evra koje je dobila od Ekrema Jevrića. Njoj je novac vraćen zahvaljujući Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske. - Jedan dečko je tražio da se slika sa mnom i radi fore sam izvadila 50 evra, koje sam posle ubacila u kesu i ostavila je kod kamermana dok sam čekala proglašenje pobednika. Kad se sve završilo, videla sam da mi nema kese i spazila dečka kako je baca pored zavese i beži. Uhvatili su ga Gocin sin i njegovi drugovi. Moram da im zahvalim, oni su moji heroji - rekla je uplakana Goca.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track