STANIJA: I gola sam poštenija od onih zakopčanih do grla
Foto: Dimitrije Popović

STANIJA: I gola sam poštenija od onih zakopčanih do grla

Stars -
Mislim da sam dobar čovek i hrabra devojka. Mnogo sam moralnija i poštenija, iako imam provokativne fotografije, nego one što su zakopčane do grla, rekla je starleta

Stanija Dobrojević se stoički držala svih 110 dana na farmi, a sa apstinencijom je završila kao što je Filipu Panajotoviću i obećala, čim se rijaliti završio.

Stanija je rekla da joj je krivo što nije pobedila, i da je najveći gubitnik upravo onaj koji završi na drugom mestu, kao i da je iznenađena Memovom pobedom. Uprkos tome, kako kaže, srećna je zbog ljubavi koja joj se desila.

"Ja sam moralni pobednik, stvarno nisam očekivala da će prvo mesto zauzeti Memo, mada priznajem da sam u nekim trenucima pred kraj imala u glavi da mogu da pobedim. Moj adut sam bila ja sama, bila sam ono što jesam, dosledna sebi. Mislim da sam dobar čovek i hrabra devojka. Mnogo sam moralnija i poštenija, iako imam provokativne fotografije, nego one što su zakopčane do grla", rekla je Stanija.

Ona je dodala da svoja obećanja ispunjava, a da sa Filipom neće imati seks, nego će voditi ljubav.

"Ono što obećam, ispunim. Nećemo imati seks, vodićemo ljubav. Ali to je naša intima i provešćemo je sami u četiri zida. Nemojte me zvati da me pitate kako je bilo, jer vam neću odgovoriti. Samo vam mogu reći da će se to desiti", rekala je Stanija nakon što je ostala bez nagrade od 50.000 evra.

Podsetimo, sinoć je u emisiji "Narod pita" Filip Panajotović otkrio da su starlera i on vodili ljubav. "Ja ću samo reći vredelo je čekati. Stvarno previše poštujem Staniju i nisam želeo da to bude na Farmi pred kamerama", rekao je Filip.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track