PRIPREME U JEKU: Jovana već bira venčanicu

PRIPREME U JEKU: Jovana već bira venčanicu

Stars -
Danijel je putem svog profila na Instagramu objavio fotografiju svoje verenice u venčanici

Manekenka Jovana Nikolić i pevač Danijel Alibabić upoznali su se na imanju u Lisoviću, gde su i započeli svoju ljubavnu vezu, koja je pred sam kraj rijalitija krunisana veridbom.

Po izlasku sa najpopularnijeg imanja u Srbiji, Danijel i Jovana su najavili veliku svadbu za jesen, a Jovana je već krenula da bira venčanicu.

Danijel je putem svog profila na Instagramu objavio fotografiju svoje verenice u venčanici. Pre nekoliko dana Jovana i Danijel su izabrali i burme, što znači da su pripreme uveliko počele.

Par je proveo nekoliko dana u Crnoj Gori, gde je Jovana upoznala Danijelove prijatelje i rodbinu kojima je oduševljena."Bilo je prelepo u Crnoj Gori i mogu da kažem da su me svi odlično prihvatili. Prihvatili su me kao da sam im ćerka, a ne snajka. Nismo se dugo zadržali, ali za to kratko vreme je bilo baš lepo i svi su bili vrlo ljubazni. Posle duže potrage, kupili smo i burme", rekla je Jovana. Sudeći po tome šta su sve do sada odradili, Jovana i Danijel uspešno realiziju sve planove koje su napravili u rijalitiju Farma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track