MOJA LEPOTA: Ljuba objavila fotku sa ćerkom Aleksandrom!
Foto: Facebook

Mama i ćerka

MOJA LEPOTA: Ljuba objavila fotku sa ćerkom Aleksandrom!

Stars -
Bivša farmerka Ljuba Pantović objavila je večeras sliku sa ćerkom Aleksandrom Subotić. Nije poznato da li je ova fotografija nastala u poslednjih nekoliko dana ili se radi o fotografiji starijeg datuma

BEOGRAD - Bivša farmerka Ljuba Pantović objavila je večeras na svom Fejsbuk profilu sliku sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

Ljuba je uz sliku napisala - "Moja lepota". Nije poznato da li je ova fotografija nastala u poslednjih nekoliko dana ili se radi o fotografiji starijeg datuma.

Podsetimo, maloletna ćerka Ljube Pantovićm, koja je prema nezvaničnim informacijama, u četvrtom je mesecu trudnoće i pobegla je od kuće iste večeri kad je njena majka izbačena s "Farme“.

Ljuba Pantović je najavila je i tužbu protiv svog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape zbog toga što davao sporne izjave za novinare u kojima je spominjao njenu maloletnu ćerku i nju. Takođe Ljuba želi da iz svog života ukloni sve što je može podsećati na Čabarkapu.

Tako planira da s leđa izbriše tetovažu pegaza, koju je baš njemu posvetila. Duboko razočarana i besna što je on ušao u vezu s njenom maloletnom ćerkom i što, po njegovim tvrdnjama, čekaju dete, bodi-bilderka pokušava da se tome odupre.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track