POTVRDILI: Jovana imala spontani pobačaj!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

POTVRDILI: Jovana imala spontani pobačaj!

Stars -
Iako su se trudili da budu nasmejani i raspoloženi, ovaj par je prolazio kroz veoma težak period, jer je manekenka izgubila bebu

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić otkrili su u jednom intervjuu da je manekenka imala spontani pobačaj za vreme boravka na Farmi, za koji je saznala tokom dvodnevnog odsustva sa imanja.

Naime, iako su se trudili da budu nasmejani i raspoloženi, ovaj par je prolazio kroz veoma težak period, jer je manekenka izgubila bebu. Jovana i Danijel dogovorili su se da ne pričaju o tome pred kamerama, jer nisu želeli ničije sažaljenje.

"Ja sam ljudima sa kojima sam bila bliska na farmi rekla šta se dogodilo, a oni su nas maksimalno ispoštovali i ćutali o tome. Naravno da mi je u tom trenutku bilo teško, bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu", ispričala je Jovana i dodala da ju je Danijel nagovorio da potraži pomoć produkcije jer se žalila na bolove u stomaku.

"Prvo su me odveli u ambulantu u Barajevu, ali kako tamo nisu mogli da utvrde o čemu se radi, otišla sam u Ginekološku kliniku „Narodni front“. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj", rekla je Nikolićeva.

Par se trenutno ne odvaja, Jovana će se uskoro preseliti privremeno u Podgoricu, nakon čega će zajedno na jesen živeti u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track