Milica Pavlović: Ja sam normalna devojka!

Milica Pavlović: Ja sam normalna devojka!

Stars -
Pevačica Milica Pavlović progovorila je o novom singlu, ljubavi i vatrenom temperamentu. Leto provodi radno i čeka pravu ljubav

Za pevačicu Milicu Pavlović ovog leta nema predaha. Mlada zvezda Granda, koja je nedavno snimila spot za pesmu "Seksi senjorita", ističe da ima zakazane nastupe do kraja oktobra i da o odmoru uopšte ne razmišlja.

Očekuju je svirke u Srbiji, na crnogorskom primorju, a od 4. do 8. avgusta vatrena Milica će pevati i u jednoj diskoteci na grčkom ostrvu Zakintosu.

"Ovo leto ću provesti radno, a to mi je i bio cilj", kaže nam Milica Pavlović. "Rad me opušta i uživam dok sam na sceni. Publika je odlično prihvatila moju novu pesmu "Seksi senjorita", iako nisam želela da je snimim, jer su singlovi "Pakleni plan" i "Tango" još aktuelni. Mnogo bih pogrešila da to nisam uradila, jer se ispostavilo da sam sa pesmom napravila pravi potez", rekla je pevačica.

Da li se i van scene osećate kao seksi senjorita?

"Da, tako se osećam (smeh). Doduše, privatno sam malo mirnija, ne skačem bez prestanka, kao što to činim kada sam na sceni. Dovoljno je da mi neko pusti muziku i tada svako može da me vidi u pravom svetlu. Obožavam muziku, potpuno sam svoja dok pevam i igram."

Mnogi smatraju da ste previše vulgarni na sceni. Vaš komentar?

"Ja sam to što jesam i ne pokušavam svima da se dopadam. Neko me više voli, a neko manje. Ne želim da se menjam, niti mogu protiv sebe. To sam ja, bez obzira na to da li se nekome sviđam ili ne."

Važite za jednu od najseksepilnijih pevačica, da li sebe tako doživljavate?

"Smatram da sam potpuno normalna devojka, koja je zbog posla kojim se bavi izložena očima javnosti. Od svojih vršnjakinja se jedino razlikujem po tome što sam estradna ličnost."

Često govorite da nemate dečka, da li se u međuvremenu promenio vaš emotivni status?

"Bolje je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim u vezi. Očigledno još nije vreme za pravu ljubav, a ja čekam upravo takvu ljubav. To se desi kada se najmanje nadate. Verujem u to", odgovorila je Milica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track