Jelena Maćić: Ceca je preterala sa dekolteom!

Iskritikovala je

Jelena Maćić: Ceca je preterala sa dekolteom!

Stars -
Svetlani Ceci Ražnatović šminkerka Jelena Maćić je zamerila to što je na finalu "Zvezda Granda“ imala preveliki izrez kod grudi i što joj se vidi granica između brushaltera i sakoa

U današnjoj emisiji "Ja to tako“ kod Ivane Baltić gosti su između ostalog komentarisali i stajlinge poznatih u proteklom periodu.

Svetlani Ceci Ražnatović šminkerka Jelena Maćić je zamerila to što je na finalu "Zvezda Granda“ imala preveliki izrez kod grudi i što joj se vidi granica između brushaltera i sakoa. I modna kreatorka Jelena Stefanović je u istoj emisiji iznela zamerke na račun dekoltea.

Pozitivne kritike dobila je Nataša Bekvalac koja se pojavila u plavoj haljini na jednoj promociji, dok je Seka Aleksić najviše dobila zamerki na račiun frizure na proslavi jednog magazina i na račun obuće.

Severina je kao i Nataša dobila samo pozitivne kritike i gosti su konstatovali da je sve jako dobro uklopila i da tako jako slatko izgleda. Kritike sa odabire stajlinga na javnim dešavanjima su imale i Vesna Zmijanac, Emina Jahović, Dara Bubamara, Iva Štrljić i Tanja Vojtehovski.

Velike uvrede uperene su i na račun Jelene Rozge, za čiji stajling sa nastupa u Splitu su rekli da je ružno kako se obukla pogotovo zbog pocepane bluze koja je izgledala kao pocepane čarape.

"Nema ko je nije cepao", konstatovao je jedan od gostiju Boris Trivan u emisiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track