JOVANA: Danijel mi se svideo na prvi pogled!

JOVANA: Danijel mi se svideo na prvi pogled!

Stars -
Danijelu nisam odmah pokazala osećanja, već sam ga pustila da se mesec dana trudi, a potom se desio prvi poljubac, rekla je Jovana

Iako su im ciljevi za učestvovanje u rijalitiju bili poslovne prirode, Jovana Nikolić, lepotica iz Niša i Danijel Alibabić, muzičar iz Podgorice pronašli su jedno u drugome srodnu dušu i proživeli mnoge uspone i padove u izolaciji.

"Za Danijela sam i ranije znala, ali nikada nisam imala priliku da ga upoznam. Već pri prvom susretu osvojili su me njegova dobrota i lepo vaspitanje. Ipak, nisam mu odmah pokazala osećanja, već sam ga pustila da se mesec dana trudi, a potom se desio prvi poljubac."

I Crnogorac se zaljubio na prvi pogled u buduću suprugu i nije mogao da sakrije snažne emocije."Jovana me je od prvog dana podsetila na moju preminulu prijateljicu Kseniju Pajčin. Kod nje mi se dopalo najviše to što je jako vredna i što je odlična domaćica, ali je na ulici prava lepotica, uvek doterana. Iskrena je u svim reakcijama i nije od onih žena koje vole da taktiziraju. Nas dvoje smo se prvi put poljubili na jednoj žurki i tom prilikom smo se dogovorili da krijemo od ostalih učesnika da smo zajedno. Međutim, jaka privlačnost nije mogla dugo da ostane tajna, pa smo već posle nekoliko dana svima priznali da smo zaljubljeni."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track