SAMO ZA VELJKOVE OČI: Seka ne sme da se sunča u toplesu!

Zabrana

SAMO ZA VELJKOVE OČI: Seka ne sme da se sunča u toplesu!

Stars -
"Veljko mi ne dozvoljava da se skinem u toples! To je samo za njegove oči, uprkos tome što imamo veliku ogradu oko kuće i obezbeđenje", rekla je Seka

Tropske letnje dane pevačica Seka Aleksić provodi pored bazena u svojoj vili u Staroj Pazovi, i otkriva zašto joj suprug Veljko ne dozvoljava da se sunča bez gornjeg dela kupaćeg

Pevačica se na ovim temperaturama rashlađuje u bazenu, koji je tek nedavno renoviran, dok se za uređivanje ovog malog raja pobrinuo bečki arhitekta. Pored toga što redovno pozira u bikiniju, Veljko joj brani da šeta razgolićena.

"Veljko mi ne dozvoljava da se skinem u toples! To je samo za njegove oči, uprkos tome što imamo veliku ogradu oko kuće i obezbeđenje", rekla je Seka, koja je svom suprugu prošle nedelje priredila rođendansko iznenađenje.

"Na simboličan način smo obeležili njegov rođendan i četvorogodišnjicu našeg upoznavanja. Bili su svi naši prijatelji i porodica i fenomenalno smo se proveli. Moj dragi kolega Adil nas je zabavljao svojim pesmama, a na kraju smo svi završili u bazenu", ispričala je pevačica.aktikom”, kompanijom Ser Ričarda Brensona za svemirski turizam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track