Seka Aleksić: Veljko je muškarčina!

Nema mesta ljubomori

Seka Aleksić: Veljko je muškarčina!

Stars -
Naš odnos se zasniva na uzajamnom poštovanju, iskrenosti i poverenju, tako da nema mesta za patološku ljubomoru koja je neprijatelj mnogih brakova

Folk pevačica Seka Aleksić ispričala je da muškarac može biti ljubomoran samo ako mu žena daje povoda za tako nešto, da nove tetovaže ne planira, a da na liniju pazi, iako ponekad sebi dopusti slatkiš.

"Ljubomoran je samo u onoj meri koja je prisutna kod normalnih parova. Muškarac može da bude preterano ljubomoran samo ako mu žena da povoda za to ili ako nije dovoljno siguran u svoje kvalitete. Veljko nema problem sa tim i on je muškarac koji je čvrsto na zemlji. Ja sam svoju sreću pronašla. Naš odnos se zasniva na uzajamnom poštovanju, iskrenosti i poverenju, tako da nema mesta za patološku ljubomoru koja je neprijatelj mnogih brakova", ispričala je Aleksićeva.

"Sada ne planiram nove tetovaže, ali se nisam zaklela da nijednu neću dodati već postojećim, kazala je Seka.

"Za zavidnu liniju i dobru kondiciju najbitnije je probušiti kašiku, redovno trenirati i imati čvrstu volju. Sve ostalo su prazne priče. Veljko mi je pomogao da izbalansiram ishranu, regulišem metabolizam i da steknem naviku da redovno treniram. Uz takav režim, mogu sebi da priuštim sladoled ili poneki slatkiš, ali ne svaki dan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track