KONAČAN KRAJ: Severina i Milan ipak raskinuli

Potvrđeno pisanje Kurira

KONAČAN KRAJ: Severina i Milan ipak raskinuli

Stars -
Iako je pre samo dva dana pevačicin menadžer rekao da je Severina još u vezi sa Milanom, u kratkom razgovoru za hrvatski magazin on je potvrdio da je Seve sama

Ne propustite...

Seve bez Milana i para!

Menadžer Severine Vučković, Tomislav Petrović, potvrdio je za hrvatsku Gloriju da su se Severina i Milan Popović sporazumno razišli pre mesec i po dana.

Iako je pre samo dva dana Petrović rekao da je Severina još u vezi sa Milanom, u kratkom razgovoru za hrvatski magazin on je potvrdio da je pevačica sama.

Glasine o ponovnom prekidu Milana Popovića i Severine (41) pojavile su se prošlog meseca kad je 47-godišnji Popović snimljen na Palmižani bez Severine i njihovog sina Aleksandra.

Podsetimo, Kurir je o razlazu Severine i Milana pisao još 29. septembra prošle godine, a izvor blizak pevačici je nedavno potvrdio pisanje Kurira.

"Pomirenje je bilo samo farsa! Svi smo bili ubeđeni da su ponovo zajedno. Ili smo možda to samo želeli jer su delovali kao savršen par. Istina je, međutim,potpuno drugačija… Od rastanka koji je usledio nekoliko meseci posle rođenja njihovog sina Aleksandra, hrvatska pop zvezda i srpski kralj bakra više se nisu ni mirili."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track