Milan Mitrović: Ako se preceniš, nećeš imati ni račune da platiš!

Radi punom parom

Milan Mitrović: Ako se preceniš, nećeš imati ni račune da platiš!

Stars -
Jedan od retkih koji se ne žali i koji je već nekoliko nedelja na primorju jeste mladi pevač Milan Mitrović, koji je presrećan kako prolazi u susednoj državi

Ova letnja sezona je jedna od najgorih za pevače koji nastupaju u klubovima u Crnoj Gori. Mnogi o tome neće javno da pričaju, ali je upravo manjak interesovanja za pevače doveo do toga da oni na primorje odlaze samo zbog odmora, a ne i zbog nastupa.

Jedan od retkih koji se ne žali i koji je već nekoliko nedelja na primorju jeste mladi pevač Milan Mitrović, koji je presrećan kako prolazi u susednoj državi. On je prokomentarisao to što se mnoge njegove kolege žale.

"Da kucnem u drvo, meni je vrh. Imam plafon dva dana slobodno u nedelji i to mi odgovara. Mora da se radi. Najlakše je sebe preceniti, ali sa takvim stavom jedva da ćeš skupiti za račun za klimu tokom leta. Biću još dve nedelje u Crnoj Gori uz nekoliko skokova u Bosnu, a nakon turneje se nadam kratkom odmoru jer ne volim da odmaram duže od dva dana", izjavio je Mitrović.

Pevač na letnjoj turneji uporedo promoviše i svoju novu pesmu "Kockar i pijanac", koja do sada odlično prolazi kod publike i postala je veliki hit na radio-stanicama i u diskotekama.

http://www.youtube.com/watch?v=ETmpntZNpb4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track