Severina mi ne da da viđam sina, zato idem na sud!
Foto: Dado Đilas

Milan Popović odgovorio Severininom menadžeru

Severina mi ne da da viđam sina, zato idem na sud!

Stars -
Nakon izjave Severininog menadžera Tomice Petrovića da gospodinu Milanu Popoviću niko ne brani da vidi svoje dete, opet putem se preko svoje PR službe oglasio Milan Popović

Nakon mnogo polemika oko razlaza Severine Vučković i Milana Popovića, i nakon dosta nagađanja kada su se zapravo njih dvoje rastali, ali i kako će rasporediti svoje roditeljske dužnosti, Milan je poslao saopštenje preko svog PR-a.

On je u saopštenju naveo da se nikad ne bi obratio nadležnim državnim institucijama da može da se dogovori sa Severinom oko staranja o sinu.

Takođe, Milan je nezadovoljan načinom na koji se Severina ponaša kada treba da se on vidi sa sinom "Viđanje deteta samo gde majka kaže, kad majka kaže i pod uslovima koje majka deteta postavlja, ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno odgajanje deteta, nego u korist drugih interesa koji daleko izlaze iz okvira interesa deteta da raste s oba roditelja ravnopravno."

On je objasnio da sa Severinom ne komunicira uopšte, što se može shvatiti iz toga da je morao da angažuje advokata da bi dobio starateljstvo nad Aleksanrom.

Severina je insistirala da njih dvoje komuniciraju isključivo preko advokata. "Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze s emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kad se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko advokata došlo je na insistiranje majke."

"Uz dužno poštovanje prema gospodinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja deteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge, potpuno je netačna.

Gospodin Petrović nijednom nije bio prisutan pri pokušajima dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kad su gospodin Popović i gospođica Vučković pokušali da se dogovore u prisustvu advokata, te tako svakako nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave.

Bitka za roditeljstvo svakako izlazi iz svih okvira estradnog, u koje su Severina i Milan stavljani zbog prirode njenog posla. Gospodin Popović nema nikakvu želju da živi u medijima niti da se preko istih objašnjava. Reakcija je usledila zbog materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će, kao što je javnost već obaveštena, dobiti i epilog na sudu.

Kontaktirali smo Severininog menadžera Tomicu Petrovića koji je rekao da stoji iza svega što je izjavio u protekla dva dana te da su to sve činjenice.

On je dodao da ne želi da ulazi u Milanove izjave i da ne želi da se sa Milanom Popovićem raspravlja putem medija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track