MONIKA BELUČI SE RAZVODI: Utehu našla kod Kusturice
Foto: Rojter

Pukao najskladniji brak na planeti

MONIKA BELUČI SE RAZVODI: Utehu našla kod Kusturice

Stars -
Belučijeva i Vensan Kasel bili venčani 14 godina, imaju dvoje dece, a ona, dok traje proces, snima film Emira Kusturice „Na mlečnom putu“

Grom iz vedra neba!Monika Beluči (49) posle 14 godina braka razvodi se od Vensana Kasela (47), s kojim ima dve ćerke Devu (9) i Leoni (3), prenose italijanski mediji, a vest je potvrdio i portparol slavne glumice. I dok ona utehu pronalazi u snimanju novog filma Emira Kusturice „Na mlečnom putu“, uveliko se polemiše o eventualnim razlozima razlaza najskladnijeg para na planeti, ali niko još ne zna pravu istinu.Čak se dolazi do zaključka da je Monika pre godinu i po dana u jednom intervjuu sama servirala novinarima povod za ono što se sada dešava.- Ne verujem u vernost, ja verujem u ljubav. Mene zanima ljubav, za ostalo bolje da ne pitam. Vernost srca je nešto više od vernosti tela. Telesna izdaja je manje ozbiljna. Zato sam odlučila da idem dan po dan - zanima me da li nešto funkcioniše ili ne, a ne da mora da funkcioniše i da se zna koliko dugo će da funkcioniše. Nisam ljubomorna - ispričala je Belučijeva.Glumica je 2011. privukla pažnju i kad je izjavila da bi suprugu oprostila prevaru.- Poverenje i sigurnost da će partner biti uz vas kad je to potrebno važnije je od vernosti. Ne bih očekivala da mi bude veran ako me nije video dva meseca. Uz sve to, Vensan nije običan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad bih ga ubila - izjavila je tada.Nešto je mnogo često spominjala vernost. Neko ipak nije bio veran?(M. K. V. - LJ. R.)

Saradnja na nivou... Grupa Vrelo s Monikom i Kustom
Saradnja na nivou... Grupa Vrelo s Monikom i Kustom

Rade muziku za Kustin novi filmJednu od numera za novi film Emira Kusturice radiće etno-sastav Vrelo. Članice grupe već dugi niz godina nastupaju s Profesorom, a imale su prilike da glume i pevaju u njegovoj operi „Vreme Cigana“. Grupa Vrelo je nedavno izbacila novi singl „Čuvam ovce“, a novi kompilacijski DVD sprema za septembar.

Nemojte mene u razvod!Kad smo pozvali Emira Kusturicu, zatekli smo ga usred snimanja filma.- Ma nemam ti ja pojma o tome! Kakav ja i razvod?! Nemoj mene u to! Gledam kako živu glavu iz filma da izvučem. Ajde, budite pozdravljeni - rekao je Kusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track