Najnovije vesti

IZBAČENA: Gogu Sekulić svekrva isterala iz Igorovog stana!
Foto: Damir Dervisagic

Pevačici se život komplikuje

IZBAČENA: Gogu Sekulić svekrva isterala iz Igorovog stana!

Stars
00:00h
Goga Sekulić je pomislila da je neko obio stan i pozvala policiju, da bi se ispred stana njenog pokojnog supruga Igora Ramovića pojavila njegova majka i objasnila joj da je ona promenila brave

BEOGRAD - Izbačena iz stana!

Folk pevačica Goga Sekulić je pre samo nekoliko dana dala četrdesetodnevni pomen svom suprugu Igoru Ramoviću, ali komplikacijama u njenom životu ipak nije došao kraj.

Naime, Sekulićeva je posle smrti svog supruga nastavila da živi u njegovom stanu u Sarajevskoj ulici, ali je u toku dana shvatila da je izbačena od strane svoje svekrve Zorice.

- Igor je dete razvedenih roditelja. Njegov otac Zoran trenutno živi sa četvrtom ženom, a i majka mu se preudala, što su prilično otežavajuće okolnosti u tužnoj situaciji koja ih je sve zadesila. Kada se Igor verio sa Gogom, ona je napustila svoj devojački stan i preselila se u njegov, koji je nasledio od svoje bake. Njih dvoje su zajedno renovirali i uredili stan po svom ukusu još pre svadbe, da bi ih ubrzo zadesila borba za njegov život sa opakom bolešću - započinje priču Igorov blizak prijatelj i nastavlja:

- Budući da Goga zbog Igorove bolesti i brige oko njegovog stanja nije mogla da radi dva meseca, ostali su bez novca koji im je bio neophodan za lečenje. Odlučili su da pozajme novac od svojih prijatelja i na taj način pokušaju da pobede opaku bolest, ali nažalost, nije mu bilo spasa.

Posle njegove smrti se sa njegovom majkom dogovorila da do četrdesetodnevnog pomena živi u tom stanu, da bi ga posle, po Igorovoj želji, koju je izrazio u toku lečenja u Nemačkoj, prodali i razdužili troškove lečenja - priča izvor.

Sekulićeva je u utorak u želji da uzme neke svoje stvari svratila do stana, ali je prilikom pokušaja da ga otključa shvatila da su brave promenjene i pozvala je policiju.

- Goga se veoma uspaničila kada je shvatila da njen ključ ne odgovara bravi i pozvala je policiju. U međuvremenu je došla i Igorova majka i objasnila pevačici da je ona promenila brave. Rekla joj je da će prodati stan, ali da ne želi da snosi troškove Igorovog lečenja i da je to na Gogi, što je pevačicu veoma razljutilo.

Ona ne želi da Igorovo ime ostane ukaljano, da nekome ne ostane dužan, a za sebe, iako kao njegova zakonita supruga ima pravo na nasledstvo, nije tražila apsolutno ništa. Čitava ova situacija će svoj epilog imati i na sudu gde će Goga priložiti papire o svim troškovima Igorovog lečenja. Ona je zaista dala sve od sebe kako bi pomogla Igoru, snosila je troškove transporta njegovog tela, kao i sahranu, i nije joj jasan ovakav stav njene svekrve - završava priču ovaj izvor.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja