Nele Karajlić: Naučićemo gledaoce kako se namešta loto

Nadrealna TV DR uoči prve epizode

Nele Karajlić: Naučićemo gledaoce kako se namešta loto

Stars -
Uložili smo veliki trud, pa je postojala opasnost da u tom stvaralaštvu i sagorimo. Do kraja smo ostali puni elana i gledaoci će zaista uživati i smejati se s nama

Stiže nam preko potrebna doza smeha.Dr Nele Karajlić, osnivač Zabranjenog pušenja, a kasnije i jedan od tvoraca kultnog serijala „Top-lista nadrealista“, pojavljuje se kao jedini scenarista i koreditelj „Nadrealne televizije“ s Miloradom Marinkovićem Debelim, a emisija će premijeru imati 3. septembra na Prvoj srpskoj televiziji.Nele ne krije zadovoljstvo zbog početka emitovanja.- Veoma sam srećan, jer smo uložili veliki trud, pa je postojala opasnost da u tom stvaralaštvu i sagorimo, ali nismo. Naprotiv. Do kraja smo svi ostali puni elana i pozitivne energije i gledaoci će zaista uživati i smejati se s nama - kaže Dr Karajlić i otkriva:- U prvoj epizodi „Nadrealna televizija“ će naučiti gledaoce kako se namešta loto, videćete šta se dešava s bolesnikom koji je dobio infarkt a nije član nijedne stranke, šta se dobija kad se ukrste genetski modifikovan Srbin i Kinez, kao i starca Foču od stotinu ljeta, koji slavi 354. rođendan.Gledaoci Prve prošle godine su imali priliku da vide pilot-epizodu.- Stalno ponavljam da „Nadrealna televizija“ nema veze s „Nadrealistima“. Jedini zajednički imenilac sam ja. Ovo je mnogo drugačiji pristup, naše oružje je drugačije i, kako epizode budu odmicale, publika će shvatiti u čemu je razlika. Zaista ne sumnjam da će i „Nadrealna TV“ postati kultna, jer na sve što radim dajem garanciju od 20 godina!Škakljive teme, i to ne samo političke, inspirisale su scenaristu.- Ono što je bilo veoma važno u stvaranju „Nadrealne televizije“, jeste to što nam se niko nije mešao u posao. I producentska kuća „Adrenalin“ i Prva pokazale su neverovatno razumevanje. To mnogo znači, jer da je došlo do nekog uplitanja i ideološkog razilaženja, to bi bilo veoma opasno za jedan humoristički projekat - naglašava Nele.

Prezadovoljan glumcimaNele je posebno ponosan na glumce koje je okupio za svoju seriju.- Nikolu Koja znam, što bi rekli, sto godina, Bjelogrlić nam je gost u nekoliko epizoda, kao i predivna Vesna Trivalić i Zoran Cvijanović. Tu je i Goran Sultanović, s kojim sam glumio u „Složnoj braći“, i od njega učim istoriju Beograda. Miloša Samolova, Marka Gvera i Hristinu Popović proglašavam za najbolje glumce mlađe generacije. Tvrdim da je najtalentovanija glumica u regionu i jedina komičarka među glumcima Danijela Tanasković! Moram pomenuti i budućnost „Nadrealne“ - Relju, Srđana i Anu Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track