Brena hoće da ima hitove poput Cece!

Folk zvezda i na svadbi razmišlja o poslu

Brena hoće da ima hitove poput Cece!

Stars -
Pevačica se na venčanju Baneta Mojićevića dogovarala o saradnji s Damirom Handanovićem, koji je za Svetlanu Ražnatović uradio četiri pesme s njenog novog albuma

Treba krenuti na vreme!Zlatibor je opevan u mnogim pesmama, a izgleda da će se iz druženja Lepe Brene i Damira Handanovića na ovoj planinskoj lepotici roditi neki novi stihovi i melodije. Folk zvezda i gazdarica „Granda“ bila je gošća na venčanju Baneta Mojićevića, na koje je došao i mladi hitmejker u društvu svoje nove devojke Marijane. Nakon što je Brena obradovala mladence i svatove otpevavši nekoliko numera, sela je kraj Damira i nekoliko minuta provela s njim u razgovoru.Još nisu sarađivale- Brena polako prikuplja pesme za svoj novi album. Damir je već napisao nekoliko numera za mlade pevače iz njene diskografske kuće, pa bi bio red da uradi nešto za najveću zvezde bivše Jugoslavije, s kojom do sada još nije sarađivao - kaže izvor Kurira i dodaje:- Mladi autor stvara pesme u tandemu s Marinom Tucaković, a trenutno je okupiran radom na melodijama i produkciji za Natašu Bekvalac. Ipak, najviše se proslavio nakon saradnje s Cecom na njenom poslednjem albumu „Poziv“. On je napisao hit „Da raskinem s njom“, koji se posebno dopada Breni.Ritam za mlađu publikuIzgleda da se u kafani uz čašu vina ljudi o svemu lakše dogovore, tako da možemo da očekujemo da uskoro Lepa Brena zapeva neke pesme bržeg ritma iz Handanovićeve radionice. Supruga Slobodana Živojinovića će se tako još više približiti vršnjacima svojih sinova Filipa, Stefana i Viktora, koji vole modernije ritmove.

Ceca
Ceca

Prvo album za majku IfetuLepa Brena neće žuriti sa objavljivanjem novog albuma, a na jesen bi prvo trebalo da napravi kompilaciju starih izvornih hitova.- Celog života sam morala da snimam pesme zbog drugih ljudi. Trenutno ništa ne moram i želim da izdanje posvetim majci Ifeti. Zahvaljujući njoj sam naučila da pevam i zavolela mnoge lepe izvorne pesme - rekla je Brena za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track