Farmeri ne vade cigarete iz usta

Ekološke

Farmeri ne vade cigarete iz usta

Stars -
U novoj sezoni VIP seljani mogu da komzumiraju cigarete i u kući, s tim što će im biti dozvoljeno samo pušenje elektronskih cigarete, dok će za pušenje standardnih biti obavezno u kupatilu

Svih dvadeset i sedam takmičara ušli su na imanje u Lisovićima, a prvo veče je počelo izuzetno mirno uz priču, pesmu i pregršt elektronskih cigareta.

Poznato je da među farmerima, koji do sada ulazili na najpoznatije imanje u Srbiji, najviše bilo bilo onih kojima su najveći porok u životu cigarete.

Tako je bilo i ovaj put, te je produkcija odlučila da malo pomogne farmerima, kako bi mogli na miru da uživaju konzumirajući ovo nikotinsko sredstvo. Farmeri u novom serijalu VIP seljani mogu da komzumiraju cigarete i u kući, s tim što će im biti dozvoljeno samo pušenje elektronskih cigarete, dok će za pušenje standardnih cigareta i dalje biti obavezno konzumiranje u kupatilu i to po jedan.

To međutim, nije previše zabrinulo farmere, kojima se očigledno svidelo konzumiranje električnih cigarete u kući, pa smo većinu njih, poput Suzane Perović, Divne Karleuše i drugih, mogli da vidimo sa cigaretom u ruci.

S obzirom na to da im je dozvoljeno da ovakve cigarete puše u svakom trenutku, verujemo da će im one ova tri meseca biti omiljena "poslastica".

http://www.youtube.com/watch?v=_vI_hw7M3k8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track