TATA KARLEUŠA: Tužiću Jelenu Golubović!

Rediteljka naljutila Divninog bivšeg muža

TATA KARLEUŠA: Tužiću Jelenu Golubović!

Stars -
Rediteljka na Farmi rekla da je otac Jelene Karleuše kriminalac koji je mučio ljude, pa će pravdu potražiti na sudu

Dragan Karleuša, otac Jelene Karleuše, tužiće rediteljku Jelena Golubović pošto je Golubovićeva u rijalitiju Farma rekla da je navodno "kriminalac koji je mučio ljude i uništio 30 porodica".

Karleuša je svojim advokatima već prosledio sav potreban materijal i oni će podići tužbu protiv Golubovićeve."Kada je čuo šta je Jelena Golubović pričala na Farmi, Dragan je bio šokiran. Nije mogao da veruje da neko može da priča takve budalaštine i to pred kamerama. Jedno je netrpeljivost prema njegovoj porodici, ali sasvim drugo vređanje i izgovaranje laži. On je dugo razmišljao šta će uraditi ovim povodom, a onda je doneo odluku da podnese tužbu. Već je sve što je potrebno predao svojim advokatima, koji će sastaviti tužbu i proslediti je nadležnim organima", izjavio je izvor blizak ocu Jelene Karleuše.

"Istina je, tužiću je sigurno. Već sam sve predao svojim advokatima i već sutra ili prekosutra će to biti prosleđeno dalje. To što ona priča su najveće budalaštine. Danas svako može putem medija da svašta iznese u javnost, pas laje, vetar nosi, ali znate, neke stvari se i lepe za čoveka, a sve ovo su gluposti", izjavio je Dragan Karleuša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track