JELENA NEZASITA: Tražim seks za doručak, ručak i večeru!

Popodnevni razgovori na Farmi

JELENA NEZASITA: Tražim seks za doručak, ručak i večeru!

Stars -
Ja tražim seks za doručak, ručak i večeru. Kao što muškarci kažu kad hoće seks, tako i ja, rekla je glumica i rediteljka sa Farme

Jelena Bogdanović i Čupo sedeli su za stolom u dvorištu. On je tražio od nje da mu počupa obrve, a ona je iskoristila priliku da razgovaraju o privatnim stvarima, pa i o seksu.

"Ja tražim seks za doručak, ručak i večeru. Kao što muškarci kažu "Ženo, hoću ručak u toliko sati!" E, tako i ja kažem da hoću seks u 9 ujutru, po podne, uveče.", rekla je Jelena Čupi koji nije bio mnogo zainteresovan za njenu priču, već je gledao kako će mu Jelena što bolje počupati obrve.

Oni su onda nastavili priču, ali u drugom pravcu. Pričali su o horoskopu. "Rakovi su posesivni i ljubomorni", rekao je Čupo, a Jelena se složila.

Zatim su odmah prešli na sledeću temu. Čupo je insistirao da mu Jelena počupa obrve, iako se ona izjasnila da ni sebe ne sređuje često. Dok je on držao ogledalo i žalio se na bol, Jelena je pokušavala da se "probije".

Podsetimo, Čupo Kalač je pevač i prijatelj Ekrema Jevrića. U žižu javnosti dospeo kada se potukao sa Ekremom oko Vesne Vukelić Vendi, a sa njim je uradio i par pesama.

Jelena je glumica i rediteljka više pozorišnih komada. Široj javnosti je poznata po javnom sukobusa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, a u medije je procurela fotografija iz Dalijevog muzeja gde se fotografisla obnaženih grudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track