VESNA RIVAS: Želim seks sa Prokom

Još traje Farma 4

VESNA RIVAS: Želim seks sa Prokom

Stars -
Pevačica je ispričala da je Goca Božinovska sve vreme bila ljubomorna na Staniju i da to nije bilo u redu

Vesna Rivas gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin in". Tema su bile estetske intervencije i bivša Farmerka je prokomentarisala svoje nekadašnje cimere sa imanja u Lisovićima.

"Stanija je lepa i zgodna, onako, u cvetu mladosti, jedra! A Goca Božinovska mi je tamo jedina smetala. Zato sam ja poslednji dan pričala sa Stanijom. Šteta što nismo mogle sve da rešimo, jer se Goca umešala. Stanija je rekla jednu divnu rečenicu. "Vesna, zašto Goca mene napada? Ona je našla moje privatne slike kod njenog Zabca, i tu je odmah nastala ljubomora.", rekla je Vesna.

Pevačica je rekla da joj nije jasno kako Goca nije svesna da nikad ne može da bude rivalka.

U toku emisije njoj, Zorici Brunlik i Aleksandri Jeftanović prikazane su slike Čede Jovanovića, Vanje Udovičića i Proke kako bi rekle šta bi radile sa njima, a Vesnin odgovor je sve iznenadio.- Sa Čedom bih se automatsku razišla, ali bih sa Prokom imala seks jer je on prava muškarčina - prokomentarisala je Rivasova u „Magazinu In“ , dok Zorica Brunclik želi Vanju Udovičića za zeta.- Sa Čedom rastanak, automatski! To sigurno! Što se Vanje Udovičića tiče - zet da mi bude! - kazala je Brunclikova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track