Majka Mis Svetlane tužila Vendi, traži 3.000.000 dinara

Svetlanu Koprivicu ima ko da štiti

Majka Mis Svetlane tužila Vendi, traži 3.000.000 dinara

Stars -
Dobrila Koprivica podnela tužbu protiv Vesne Vukelić jer je za njenu ćerku javno rekla da je oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića

Iziritirana bljuvotinama na račun svoje ćerke, angažovala advokata i ide na sud.Majka učesnice „Farme 5“ Svetlane Koprivice, poznatije kao Mis Svetlana, gospođa Dobrila tužila je pevačicu Vesnu Vukelić Vendi zbog klevete i povrede ugleda i časti njene ćerke. Dobrila Koprivica angažovala je advokata jer je Vendi izjavila da je Mis Svetlana svojevremeno oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića. Ona će u tužbi zahtevati odštetu od 3.000.000 dinara.Debelo će platiti- To nije žena, nije ni majka, to je idiot koji se retko rađa, pa mogu samo da žalim njeno dete zato što tu pojavu mora da naziva svojim roditeljem. Žalim i njenu majku, koja je držala to nečovečno čudovište u sebi devet meseci. Nemam više reči kojima bih mogla da je opišem, ali pokušaje da dobije prostor u novinama na ovako ogavan način skupo će platiti. Zaista je tužno što se u Srbiji, pored realnih problema, samoproklamovanim prostitutkama daje prostora da govore - kaže Dobrila.Vendi ćutiOna je spremna na sve kako bi zaštitila svoju ćerku, koja ne zna šta je Vendi izjavila za nju jer se nalazi na imanju u Lisoviću.Vendi tokom dana nismo dobili za komentar.

Vendi lažeTužbi će se najverovatnije pridružiti i Ivan Gavrilović:- Novinarka me je pozvala za komentar i ja sam joj dao izjavu. Rekao sam joj da je to glupost i da takve izmišljotine mogu pasti na pamet samo Vesni Vukelić, ali objavljeno je da me nisu dobili za komentar. Svetlana i ja smo prijatelji duži niz godina i na nju gledam kao na sestru, tako da je ova priča totalno bolesna - kaže Ivan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track