Divna Karleuša ima 31 godinu mlađeg frajera!

Voli piletinu

Divna Karleuša ima 31 godinu mlađeg frajera!

Stars -
Voditeljka već nekoliko meseci u ljubavi s dečkom koji ima manje godina i od njene ćerke Jelene, za novog momka rekla samo članovima porodice i bliskim prijateljima

Divna Karleuša (56) izgleda se drži one da prava ljubav godine ne broji.Majka Jelene Karleuše već nekoliko meseci ima novog dečka. I to 31 godinu mlađeg.- Divna je zaljubljena do ušiju. Njeno srce osvojio je znatno mlađi muškarac, s kojim je otpočela vezu nekoliko meseci pre ulaska na seosko imanje u Lisoviću. Za njenog novog izabranika, koji ima 25 godina, znaju samo najbliži prijatelji - kaže izvor Kurira.

Smršala i našla dečkaNekadašnja radio-voditeljka skoro dve decenije je uživala u ljubavi s pevačem Veliborom Mitrovićem Galetom, koji je od nje mlađi dve godine. Posle njihovog raskida o njenim vezama nije se ništa znalo.- Razišli smo se nakon 17 godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u njemu bila sputana - otkrila je Divna.Da li njena ćerka podržava Divnin izbor - ne znamo, ali je vrlo moguće da je uz nju jer i sama ima muža mlađeg od sebe. Divna je svoj izgled dosta popravila, smršala je posle učešća u rijalitiju „Akademija debelih“, a gubitak kilograma doneo joj je i novu ljubav.Sestra bez komentaraPošto je Karleuša na farmi, do njenog komentara nismo mogli da dođemo, pa smo pozvali njenu sestru Danijelu, koja nije želela da priča na ovu temu.- Nemam komentar na privatni život moje sestre. Da ste vi meni živi, zdravi i zaljubljeni ceo život - rekla je kroz smeh Danijela Dmitrović.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track