JELENA GOLUBOVIĆ: Isidora Bjelica izmislila rak da bi zaradila!

Bez dlake na jeziku

JELENA GOLUBOVIĆ: Isidora Bjelica izmislila rak da bi zaradila!

Stars -
Mis Svetlana je ostala zgrožena kada joj je rediteljka rekla da je spisateljica izmislila svoju bolest i uzela je u zaštitu

Mis Svetlana se poverila Jeleni Jovanović da je rediteljka Jelena Golubović optužila spisateljicu Isidoru Bjelicu da je izmislila da je obolela od raka kako bi uzela novac.

"Njoj treba brend da se zakači. Udarila je na Divnu, Saru i Grujićku. Ona je za moju prijateljicu Isidoru Bjelicu izgovorila da je izmislila rak da bi uzela novac i vratila dugove. Ja sam se izbezumila. Ja sam stvarno bila šokirana. Umesto da ćutiš, ti ideš i govoriš da je ona sigurno to izmislila. Znaš šta, niti je žena ovde, niti može da se brani. Sto odsto sam sigurna da je mene neko tako opljuvao negde tamo gde nisam ja da bi me Isidora branila", rekla je Mis Svetlana.

Mis Svetlana
Mis Svetlana

Književnici Isidori Bjelici sredinom godine dijagnostifikovan je karcinom jajnika i podvrgla se veoma teškoj operaciji prilikom koje joj je izvađena materica. Bjelica se nalazila u životnoj opasnosti ali je uspela da pobedi opaku bolest.

Podsetimo, rediteljka je napala i oca Jelene Karleuše, Dragana Karleušu, optuživši ga da je, dok je bio na funkciji, mučio ljude, tukao ih i vezivao za radijator, kao i da je zlostavljao seljake i pljačkao ih nakon privođenja. Karleuša je najavio tužbu protiv rediteljke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja