VENČANJE: Udala se Nikolina Bojić, misica kojoj je oduzeta titula

Demantovala navode da je već udata

VENČANJE: Udala se Nikolina Bojić, misica kojoj je oduzeta titula

Stars -
Prošlogodišnja mis Srbije Nikolina Bojić, kojoj je titula oduzeta jer je, navodno, sakrila činjenicu da je bila u braku, venčala se u crkvi u Apatinu sa Frankom Dančevićem, teniserom iz Kanade poreklom iz Srbije

Mlada Apatinka i prošlogodišnja Mis Srbije, Nikolina Bojić je od izbijanja skandala vešto izbegavala polemiku oko oduzimanja krune.

Tek posle deset meseci od skandala demantovala je optužbe i to prvo fotografijama sa venčanja u Ontariju, a sada i crkvenom ceremonijom u Apatinu.

Pred pravoslavni hram Sabor svetih apostola na Dunavu mladenci su se dovezli sa dva fijakera koja su dovezena iz Sombora, golubovima poštarima iz Futoga, uz pratnju trubača iz Vranja, sa dve zastave - srpskom i kanadskom.

Frank je po Nikolinu došao fijakerom, i to do njene porodične kuće, da bi se svadbeno veselje završilo u restoranu.Nikolinini roditelji, kao ni ona sama, nisu želeli da daju izjave. Otac Neđo, vidno srećan, bio je stalno uz ćerku, sve dok sveštenik nije počeo venčani obred.

Jedini komentar koji su roditelji i mladenci dali je bio "da je svadba ipak privatna stvar".

Kada je u avgustu obavljeno gradsko venčanje u Ontariju, Nikolina je izjavila "Konačno stvari dolaze na svoje. Udala sam se prošle nedelje i divno se osećam. Ono što su pričali, neću da komentarišem, bitno je da sam ja uspela da se izmaknem iz skandala koji se napravio oko mene".

Foto: Fejsbuk Nikolina Bojić
Foto: Fejsbuk Nikolina Bojić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja