ŠOK JELENA: Hteo da me siluje, ja mu zagrizla!

Pokajao se

ŠOK JELENA: Hteo da me siluje, ja mu zagrizla!

Stars -
Ja kleknem, ali i on se prepao pa mu je bio mali! Nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela, ja ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalper kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima, pričala je Jelena

Jelena Golubović šokirala je Edina, Romanu i Jelenu Jovanović kada je priznala da je zamalo silovana u Grčkoj, a da bi se spasila, morala je da ugrize silovatelja za penis.

Ona je pričala kako je izgubila nevinost sa dečkom sa Kipra, ali nije propustila da pomene i to kako je pobegla od silovatelja.

"U dvadesetoj sam izgubila nevinost sa jednim dečkom sa Kipra. Njegovi su bili bogati, i tu noć smo vodili ljubav na krovu jedne zgrade koja je bila u posebu njegove porodice. Osećala sam se kao na filmu, sve zvezde sam videla", pričala je Jelena, a Edin, Romana i Jelena Jovanović su je pomno slušali.

Rediteljka je priču začinila svojim neprijatnim iskustvom. "Jedne večeri sam zaboravila novčanik i sela sam u prvi taksi. Međutim, taksista me je odvezao u jednu mračnu ulicu i hteo je da me siluje. Pošto znam da, ako silovatelj oseti strah, morala sam da mu se suprotstavim. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola. On nije ništa prihvatao i morala sam nekako da mu skrenem pažnju", uživela se Jelena u priču.

"U trenutku sam se setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu po***im, pa ćemo onda.", kada je izgovorila ovu rečenicu, Edin je uzeo bubicu i u nju zamolio sve gledaoce koji u tom trenutku gledaju Farmu, da isključe televozor, ali Jelena je nastavila.

"Ja kleknem, ali i on se prepao pa mu je bio mali! Nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela, ja mu ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalper kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima", ispričala je Jelena svoju neverovatnu priču i dodala da se nekako izmigoljila i pobegla.

http://www.youtube.com/watch?v=6JRsbsnJPIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track