Najnovije vesti

Vendi: Mis Svetlana je okot pijane budale!

Kontratužba: Pevačica traži deset miliona dinara

Vendi: Mis Svetlana je okot pijane budale!

Stars
Vesna Vukelić Vendi najavljuje tužbu protiv Koprivičine majke Dobrile jer je pominjala njenu maloletnu ćerku

Sledi kontratužba za veće pare.
Vesna Vukelić Vendi tužiće majku mis Svetlane Dobrilu Koprivicu jer je javno pominjala njenu maloletnu ćerku. Pevačica će zahtevati odštetu od 10.000.000 dinara. Ona i dalje tvrdi da je govorila istinu kada je rekla da je mis Svetlana oralno zadovoljila Ivana Gavrilovića. Zbog tih reči Dobrila je najavila da će tužiti Vendi i zahtevati da joj plati 3.000.000 dinara. Sad joj sledi kontratužba.

- Što se tiče uzimanja u usta mog maloletnog deteta, koje nema nikakve veze s javnošću osim što sam joj ja majka, i koja nije sebe iznela u javnost kao okot Dobrila, to je nedopustivo. Taj njen okot ne samo što ima dlake na bradi, i to vrlo oštre, nego ima i dlakav rep, kojim maše po Farmi i od kojeg svi beže jer ne znaju kakav oblik života se šunja ispod njega. To što se šunja i što riška i rije po tuđim šlicevima suprotno je od moje ćerke, koja je vrhunski sportista i ima sve petice - kaže Vendi i poručuje:

- Da joj dalje ne bih otvarala vilicu i čupala kljove, sada je poslednji put upozoravam i naglašavam da će 10 miliona biti prva cifra na licitiranju kojota, a za dalje ću preduzeti neke druge mere.

Ona tvrdi da je Dobrila pijanica.
- Sve što je pijana budala izjavila posledica je njenog delirijum tremensa. Nijedna normalna majka ne može da zna šta joj radi ćerka i koga oralno zadovoljava, a normalna ćerka to ne priča majci. To je osoba s najnižim razvojem moždanih vijuga, koja je okotila takvu nakazu kao što je okot zvani mis Svetlana, s muškom jabučicom, vilicom i čeonim kostima i šakama hermafrodita - završava Vendi.

(Z. M.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...