OSTAVLJENI: Muškarci koji su poznati samo zato što su bivši

Novo zanimanje

OSTAVLJENI: Muškarci koji su poznati samo zato što su bivši

Stars -
Ivan Marinković, Mladen Radulović, Vidoje Ristović i Vladimir Cvetković postali su poznati zahvaljujući svojim bivšim devojkama

Sa ulaskom Ivana Marinkovića u Farmu utemeljila se jedna sasvim nova kategorija poznatih muškaraca - bivših. Predstavljamo vam one najistaknutije koji su posle razlaza od svojih devojaka i supruga - pevačica ili glumica, hteli-ne hteli, dobili ovu etiketu.

* Ivan Marinković je bivši suprug pop pevačice Goce Tržan i on je u rijaliti šou Farma ušao kao pevačicin bivši muž. Posle razvoda sa Tržankom Marinković je postao veoma popularan deleći sa novinarima kako je njihova ljubav počela i kako se završila. Trenutno se nalazi na imanju u Lisoviću i koristi svaku priliku da prokomentariše svoju vezu sa Gocom, jer da nije bilo nje, ni njega sad ne bi bilo tamo.

* Mladen Radulović je bivši dečko Seke Aleksić. Maneken koji se nije preterano isticao dok se ona nije zaljubila u njega na snimanju spota za pesmu "Aspirin". Posle njihovog razlaza, on ušao u rijaliti Veliki brat, smuvao se sa Anabelom Bukvom, pa je svom radnoj biografiji dodao i „Anabelin bivši“. S njom je čak snimio i duet.

* Vidoje Ristović je sadašnji muž Nikoline Pišek, ali pre nje bio je samo "bivši dečko Katarine Radivojević". Džabe je bilo Vidoju što mu je tata Miša Grof, što je on sam istoričar umetnosti, sve dok nije smuvao Zone. Sad je i bivši Katarinin i Nikolinin muž.

* I Vladimira Cvetkovića verovatno se nikada ne biste čuli da nije bio sa Cecom, a pošto ga je ona ostavila, novosadski maneken je navodno muvao bivšu misicu Sanju Papić i starletu Soraju. Tokom veze sa Cecom je punio novinske stupce, a posle je ostao poznat kao Cecin bivši.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track