SAD SE I SIMONIDA ISTRESA: Jelena je kriva i za prljav WC!

Štrokava

SAD SE I SIMONIDA ISTRESA: Jelena je kriva i za prljav WC!

Stars -
Krvavi papiri i maramice bile su po dasci, podu, zalepljene za zid, a sve je to iza sebe ostavila Jelena, potvrdila je Jutjub zvezda

Svi protiv rediteljke. Simonida Ačević optužila je Jelenu Golubović za aljkavost i prljav WC. Jutjub zvezda na porodičnom sastanku rekla je da je rediteljka iza sebe ostavila krvav WC i da su prljave i krvlju umazane maramice bile po podu, dasci...

"Kada sam ušla u WC bio je toliko prljav da nemam reči. Krvavi papiri i maramice bile su po dasci, podu, zalepljene za zid", rekla je Simonida, ne želeći odmah da kaže ko je isprljao ve-ce, ali na insistiranje farmera optužila je Jelenu Golubović.

"Ti si Jelena Golubović iza sebe ostavila prljavštinu. Ti si najaljkavija na farmi. Ne prihvataš odgovornost, pa je bilo besmisleno da te zovem da počistiš pa sam ja počistila. Ti imaš jedan poseban mentalni sklop, ti si u svom nekom filmu i ne bi priznala da si to uradila", rekla je Simonida.

"Ovo je laž", viknula je Jelena. Na problem koji farmeri imaju sa ženskim WC Lepi Mića je predložio da ga zaključaju i da nuždu vrše u prirodi.

Podsetimo, Jelena je dan ranije optužena da je kuhinjskom krpom obrisala ve-ce i krv pa je onda istu tu krpu vratila u kuhinju.

http://www.youtube.com/watch?v=g-vr_A5DUvs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track