Najnovije vesti

SEVE DOŽIVELA FIJASKO: Publika se razišla posle sat vremena

Nije ispunila očekivanja

SEVE DOŽIVELA FIJASKO: Publika se razišla posle sat vremena

Stars
Pored nove frizure, pevačica je promovisala i skoro anoreksičan izgled, a pored toga, nije bilo spektakla kakav je najavljivan, pa se publika razbežala nakon sat vremena

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković nastupila je večeras u Bačkom Petrovcu u polu-praznom prostoru.

Sa zakašnjenjem od pola sata Seve je istrčala na binu u crnom čipkanom kombinezonu, i sa osmehom na licu pozdravila publiku.

Pored nove frizure, pevačica je promovisala i skoro anoreksičan izgled od onog na koji smo navikli. Na prostoru predviđenom za pet hiljada ljudi, skupilo se svega 2.000 duša, što čini se nije uspelo da iznenadi Severinu pa je odmah rekla: "Rekli su mi da je ovo malo mesto, ali mi je drago sto vas vidim u ovako velikom broju".

Pevačica je ubrzo zapevala hitove iz svoje dugogodišnje karijere a onda se ponovo obratila publici:"Gde ste device, da vas čujem?!"

Uspela je da iznenadi sve ovim "pozivom" s obzirom na to da većinu publike čine devojčice do deset godina. Publika je i pored svega neprestano đuskala uz njene pesme, a zatim se ponovo obratila publici: "Oprostite što večeras plesači nisu samnom, nadam se da sam vam ja dovoljna?!"

Da li zbog lošeg vremena, publika je lagano počela da se razilazi već sat vremena posle početka koncerta.

Nekima je bilo dovoljno, drugi su pak sudeći po komentarima očekivali mnogo, mnogo više.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...