FARMA: Duelisti su Jelena i Vanja!

Izolacija

FARMA: Duelisti su Jelena i Vanja!

Stars -
Farmeri su najviše štapića dali Jeleni, uglavnom uz obrazloženje da je nekulturna i aljkava, a publici se najmanje dopala Vanja Mijatović

Jelena Golubović i Vanja Mijatović su duelisti ove nedelje.

Farmeri su najviše štapića dali Jeleni, a samo tri Edinu. Oni su uglavnom navodili da je Jelena aljkava, da se ne brine o higijeni i da je nekulturna, kao i da im smeta njeno konstantno svađanje.

Publici se najmanje svidela Vanja koja je na imanje ušla pre nedelju dana.

Suzana Perović je rekla da je ceo dan imala veliku dilemu, ali se ipak odlučila za Jelenu Golubović. Ivan Marinković je rekao da Edina ne poznaje od ranije. "Lažeš, foliraš, totalno si neinteresantan, ali smo se dogovorili šta da radimo, dajem Jeleni štapić."

Crni je svoj štapić, kako je rekao "dati od srca" Jeleni. Vajs i Sloba Đurković su dali štapić Jeleni. Katarina je dala štapić Jeleni, uz orazloženje da je Jelena nekulturna. Igor Starović je, iako je veoma tolerantan, dao štapić Jeleni. Mića je rekao da je pokušavao Jelenu da smiri, da je ona taktičar i da će se vratiti i dao joj štapić.

Vanja je rekla da nije imala ni sa kim konflikta, ali je dala Jeci štapić, i rekla da je Edin divan momak. Sara se obratila Jeleni i rekla joj da je nekulturna i nevaspitana. Za Edina je rekla da je divan i dala Jeleni štapić.

Divna je rekla da joj je drago da je upoznala Edina jer je džentlmen i da bi mu dala medalju i dala je Jeleni štapić. Marko Vukotić je rekao da mu je Edin brat i dao štapić Jeleni, rekao je da mu najviše smeta nehigijena njena.

Boris je rekao da su on i Edin prijatelji, a sa Jelenom nema konflikt, ali mu je veoma naporno da sluša svađe koje ona pravi. Dao je Jeleni štapić.

Mis Svetlana je rekla da joj je Edin brat i da je veliki car, dala je Jeleni štapić. Miki je rekao da bi voleo da Jelena ostane da vidi dokle može tako, ali joj ipak dao štapić. On je održao govor za konzervu. "Ne možeš da mi jedemo tri jela, a ti nećeš, vrhunsko nepoštovanje."

Džidža je rekla da joj je vršenje nužde katastrofa i da je iznervirala njoj drage ljude, dala joj štapić. Zuzi Zu je pozdravila frizerku, i rekla da je Edin džentlmen i da joj se Edin dopada, a ne samo Simonidi. Dala je Jeleni štapić, iako je nekoliko puta izazivala.

Marko Vanila je rekao da ga iritira Jelenino urlanje, i dao njoj štapić. Zorica Marković je rekla da je bila u Jeleninoj situaciji. Ona je izjavila da zna kako je biti sam protiv svih. "Jelena me nekoliko puta pogledala tako tužno i ja nemam srca da joj dam štapić."

Romana je rekla da je Jelena naporna i da je ispala njen branilac, ali ona ne smatra da to jeste. Dala je štapić Edinu, jer staje na žensku stranu. Simonida je rekla da je Jelena mnogo dosadna i dala joj štapić. Čupo je rekao da nije sa Edinom imao konflikt, a Jelenu je upoznao na Farmi i rekao je da je možda ušla po nekom zadatku. "Ostala je rano bez oca, i emotivna je. Moramo da se primirimo jer živimo zajedno", rekao je Čupo i dao štapić Edinu.

Šeki Turković je ishvalio Edina i rekao da nema srca da da njemu, jer je predivan, dao štapić Jeleni. Jelena, gazdarica je rekla da se sa Jelenom nije posvađala i da ne misli da je loša. Edin joj je najbolji drug na Farmi, i dala štapić Jeleni.

Edin je rekao da je dirnut rečima koje su Farmeri njemu uputili. Jelena je rekla da je očekivala ovakav rezultat. Sve je očekivala i spremila se da ide u izolaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track