BRUTALNO OSTVARILI PRETNJE: Bivši muž Goce Tržan pretučen nasred ulice
Foto: Dragan Kadić

Napadnut zbog bivše devojka

BRUTALNO OSTVARILI PRETNJE: Bivši muž Goce Tržan pretučen nasred ulice

Stars -
Marinković je nakon incidenta prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, a tamo je dao i izjavu da je glavni krivac jedna poznata muška osoba

Bivši suprug Goce Tržan Ivan Marinković juče oko 19 sati brutalno je pretučen nasred raskrsnice preko puta Mašinskog fakulteta, nedaleko od njegovog stana, saznaje Kurir!Dok je nekadašnji učesnik rijalitija „Farma“ popunjavao tiket u kladionici, jedan momak je ušao unutra i nasilno ga izvukao napolje.Napadači pobegliU tom trenutku grupa momaka istrčala je iz belog automobila i tukla ga pesnicama po glavi, a zatim ga je oborila na zemlju i šutirala ga nogama. Kad su ga „dokrajčili“, grupica je pobegla, a Ivan je hitno odvezen u Urgentni centar.- Glavni razlog napada je Ivanova bivša devojka, s kojom je bio u vezi, ili seksualnoj kombinaciji pre dve i po godine. On je u Urgentnom centru dao izjavu da ga je prebila jedna poznata ličnost muškog pola, koja mu je poslednjih dana pretila - otkriva naš izvor i dodaje da je Marinković pušten na kućno lečenje.Sav u masnicama- Marinković je na kliniku stigao pre 20 sati i odmah mu je urađen skener glave i ultrazvuk trbuha, a onda i maksilofacijalna hirurška intervencija. Rezultati su dobri i lekari su konstatovali lakše telesne povrede, ali ukoliko se ne bude pridržavao uputstava, zdravstveno stanje bi mu se moglo pogoršati. Lice i telo su mu u masnicama i dobro je što nije dobio unutrašnje krvarenje - rekao je naš izvor iz Urgentnog centra.On se na beogradskoj klinici zadržao oko tri sata, a na izlazu ga je sačekala policija kako bi od njega uzela izjavu. Zvali smo pevačicinog bivšeg muža nekoliko puta, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Goca TržanUPLAŠILA SAM SE ZA ĆERKUPozvali smo Gocu Tržan za komentar i ona je bila zgranuta kad je čula da joj je nekadašnja ljubav pretučena.- Molim? Strašno! Prvi put od tebe čujem i prestravljena sam. Odmah sam pomislila šta bi bilo da je Lena bila s njim, uplašila sam se - rekla je Marinkovićeva bivša supruga.

Sara TrajanovićNISU GA PRETUKLI ZBOG DUGOVAIvanova bivša devojka Sara Trajanović, u koju se zaljubio u rijalitiju „Farma“, nije sa njim u kontaktu neko vreme, ali mu je poželela brz oporavak.- Nisam se čula s Ivanom, ali nadam se da je dobro i želim mu brz oporavak. Ne verujem da su ga pretukli zbog dugova jer ih, koliko znam, nema.

Tražio pare KuriruPRETI MI JEDNA POZNATA LIČNOSTIvan Marinković je pre tri dana novinarki Kurira poslao poruku da želi da „proda jednu vrhunsku priču“, ali da je mnogo rizična za njega.- Hoću da ti dam jednu odličnu priču, ali moraćete da platite za nju radi moje bezbednosti. Nikad dosad nisam tražio novac, čak su ga meni nudili, a ja nikad nisam uzeo. Radi se o tome da mi preti jedna poznata muška osoba zbog moje bivše devojke. Nemam dokaze jer smo se lično videli i imali sukob, ali u pitanju je ozbiljna stvar. Svašta je bilo. Ako pristaneš na dogovor, imaćeš svakog dana glavne priče, iako će moja bezbednost biti ugrožena, ali znaš da ja ne ćutim - rekao je Ivan novinarki tokom razgovora i otkrio joj ime te osobe, ali nam nije dao i dokaze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track