DARA BUBAMARA SLETELA S PUTA: Imam potres mozga! ČITAJTE U KURIRU
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica umalo izgubila glavu zbog brze vožnje

DARA BUBAMARA SLETELA S PUTA: Imam potres mozga! ČITAJTE U KURIRU

Stars -

Nesreća se dogodila na putu Beograd - Novi Sad, kada je Dara "audijem A6" sletela s puta prevrnula se i onesvestila

Dara Bubamara doživela je saobraćajku u noći između utorka i srede, saznaje Kurir, a posledica je blaži potres mozga!

Nesreća se dogodila posle emisije „Ami Dži šou“, u kojoj je Dara gostovala sa Đanijem.

- Rekla mi je da najradije ne bi išla u Novi Sad jer pada kiša, ali da mora zbog sina. Mene je odvezla „poršeom“ do zgrade, a posle je otišla po druga kola kojima se vratila u Novi Sad. Juče sam je zvao ceo dan, nije mi se javljala, što me začudilo, a tek kasno po podne mi je pustila poruku: „Znaš li šta mi se sinoć desilo? Imala sam udes! I mali potres mozga zaradila“ - kaže Darin prijatelj.Čim smo saznali ove informacije, odmah smo pozvali pevačicu, koja se dugo nije javljala. Kad smo joj poslali SMS „Kako si posle saobraćajke?“, Dara nas je pozvala.

- Molim vas, nemojte o tome da pišete. Malo brže sam vozila u želji da što pre stignem kući, odvrnula sam muziku, put je bio klizav i sletela sam! Ničega se više ne sećam jer sam se onesvestila i ne znam koliko sam bila tako onesvešćena. Glava me je užasno bolela. Pozvala sam prijateljicu, a ona svoje prijatelje s jedne privatne klinike, koji su došli i odvezli me. Danas sam već bolje. Auto nije mnogo oštećen. Želim samo da mislim pozitivno, a vama hvala na razumevanju. Ne bih više pričala o tome jer tu noć što pre želim da zaboravim - rekla nam je Bubamara.Pevačica se nada da će se oporaviti do subote, kada ima nastup u Beogradu.

Ko kočijašPSUJE PRED KAMERAMAEksplozivna Dara Bubamara nema kočnica ni kada je reč o žiriranju u „Pinkvim zvezdama“.Pored stalnih sukoba s pop pevačicom Aleksandrom Radović, koja joj je opasno stala na žulj zbog negativnih reakcija na narodnu muziku, Dara ne obraća pažnju šta priča, pa joj izlete i psovke.- A ti si mi baš pametan, u pičku materinu! - rekla je Milanu Kaliniću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track