DUGO JE I TRAJALO: Ćazim šutnuo Sandru!
Foto: Facebook I, Nebojša Mandić

Ostavio je nakon letovanja

DUGO JE I TRAJALO: Ćazim šutnuo Sandru!

Stars -
Iako se bukvalno nisu odvajali neko vreme, kako naš izvor tvrdi, Ćazim sa Sandrom nije planirao ništa ozbiljnije

Taman kada smo pomislili da se Ćazim Osmani skrasio pored manekenke Sandre Obradović, sa kojom je proveo čitava dva meseca u vezi, saznali smo da je biznismen nakon zajedničkog letovanja u Španiji stavio tačku na njihovu ljubav.

"Ćazim i Sandra su dva meseca proveli zajedno, što u Beču i Pragu, a zatim i 10 dana na Majorki, i kada su se vratili sa raznoraznih putešestvija, on je rešio da raskine. U startu je Obradovićeva znala da sa njim može da ima samo letnju avanturu i ništa više od toga. Ona se njemu svidela samo fizički i tu je bila u pitanju samo strast. Nakon Majorke, on je otišao u Beč, a Sandra se vratila u Beograd. Nekoliko puta ga je zvala telefonom, ali joj se on nije javio, da bi joj kasnije poslao poruku da je među njima gotovo" - priča za naš list dobro obavešten izvor.Kako bismo se uverili u ove informacije, kontaktirali smo sa Ćazimom, koji nam je potvrdio da nije više sa manekenkom.

S obzirom na to da su Ćazim i Manda nekoliko puta do sada raskidali, pa se opet mirili, šuška se da je bivši par opet u kontaktu i da postoji šansa da opet započnu vezu. Sudeći po Osmanijevoj izjavi da će se možda vratiti staroj ljubavi, očigledno je da je pomirenje na pomolu i da sada sve zavisi od atraktivne crnogorke. Da li će Popovićeva oprostiti biznismenu sa kojim je provela nekoliko godina u ljubavi, čuće se sigurno.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track