Najnovije vesti

VRANJEŠ MOLI KARLEUŠU ZA OPROŠTAJ! Smestio joj seks aferu da je muž ostavi, pa da bude SAMO NJEGOVA?! Zajednički prijatelj otkrio sve detalje: JK POBESNELA kad je saznala!
Foto: Marko Edge, Printscreen, Marina Lopičić

ŠOKANTNO

VRANJEŠ MOLI KARLEUŠU ZA OPROŠTAJ! Smestio joj seks aferu da je muž ostavi, pa da bude SAMO NJEGOVA?! Zajednički prijatelj otkrio sve detalje: JK POBESNELA kad je saznala!

JK afera

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ na sve načine pokušava da dođe do Jelene Karleuše. Kako prenose domaći mediji, on je u potpunosti izgubio razum otkako je ispratio MAC dodele nagrada, pa je potražio pomoć od zajedničkog prijatelja kako bi je kontaktirao, jer ga je pevačica navodno blokirala i na svim društvenim mrežama.

foto: Kurir

Kako se navodi, on joj je poslao poruku odmah pošto je završila s nastupom i preko zajedničkog prijatelja joj poručio kako je voli i kako mu je žao zbog svega. On je po svaku cenu želeo da je rastavi od Duška Tošića, pa je zbog toga i obelodanio sav sporni materijal zbog kojeg se JK našla u centru porno skandala.

Kada je shvatio da od razvoda nema ništa, gorko se pokajao pa poželeo da obnovi odnos za koji je tvrdio da je u tajnosti trajao dve godine.

U poruci je pisalo: "Oprosti mi sve... Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povređen... U svom tom ludilu nisam znao šta radim. Kajem se. Možemo li da se vidimo?"

Jelena Karleuša, kako domaći mediji napominju, nije poklekla na ovo pokajanje. Šta više, pošto joj je poruka pročitana, navodno je pobesnela i počela da urla:

"Terajte se obojica u pi*ku materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ", pa izvesnom prijatelju objasnila da Ognjen za nju više ne postoji te da mu ni reč ne veruje.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

"Ne bi čudilo da taj ludak hoće opet nešto da joj smesti, jer on nema ni trunke morala", zaključio je prijatelj za domaće medije.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Marko Edge, Printscreen, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...