KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Pljunuo bih svaku lošu ženu!
Foto: Dragan Kadić

Nije on nikakav džentlmen!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Pljunuo bih svaku lošu ženu!

Stars -
Kristijana Golubovića kaže da je džentlmen i da poštuje žene, ali te njegove tvrdnje pale su u vodu onog trenutka kada je u rijalitiju „Farma“ prvi put nasrnuo na slabiji pol.

Iako je pokušao nekoliko puta da opravda svoje ponašanje, on je u finalu rijalitija pljunuo Tamaru Đurić, a ispričao kako tako postupa, kako kaže, prema svakoj lošoj ženi. Revoltiran što je zbog Jelene Golubović napustio šou nekoliko dana pre superfinala, žestoki momak je obrazložio svoje ponašanje.

"Ko je tu Jelenu Golubović čuvao dok je bila bolesna, ko joj je grejao vodu, ložio vatru, ko se zbog nje kupao na minus deset napolju? Nema kod mene cile-mile, voda na glavu, ti se ugasiš i ja odem i spavam. Ne zanima me što su žene slabije, kad vidim lošu ženu, ja je pljunem", rekao je Kristijan ko iz topa, a zatim objasnio i šta misli o Tamari.

"Tamara nije primer kako treba da izgleda neko. Radmila Misić je nju zvala ćerko, a ova nju kevo. Pitao sam Radmilu da li bi volela da joj je ćerka takva, a ona je rekla: „Daleko.” Pa kako je onda zove ćerkom, šta je to, neko idolopoklonstvo? Tamara ima si.u kao basket loptu, i kao interesantna je. I Stanija ima si.u, ali čistu i pedantnu, normalno se ponaša i ne psuje", rekao je žestoki momak, i dodao da Staniju Dobrojević neće upoznati sa suprugom Ivanom.

Foto Kurir
Foto Kurir

"Supruga i ćerka su super, sve je kako treba. Nemam razloga da Staniju upoznajem sa ženom. Stanija je rijaliti igrač i ona je sa mnom u ovom projektu, kad bude gotovo, svako svojoj kući - kaže Golubović, koji tvrdi da je balerina Jelena Milošević i dalje zaljubljena u njega.

"Balerina je patološki zaljubljena u mene i ta zaljubljenost traje, ali je nerealno da očekuje bio šta, jer zna odlično da imam brak, ženu i dete. Dnevno dajem stotinama žena poljubac, ali to ne znači da ih vodim kući i stavim u vitrinu da žive sa mnom do kraja života", izjavio je Kristijan, koji se nadovezao na priče da njegov sin Lazar sa balerinom ima nešto više od prijateljstva.

"Da moj sin završi sa balerinom, rekao bih mu: „Ljubi ga tata, i tata bi sine". Ako moj sin uradi pola onoga što sam ja uradio, smučiće mu se i žene i život", rekao je Golubović za Alo, koji i dalje želi da preuredi kuću Lepe Lukić.

"Mene je u rijaliti vratio narod, gledanost bi im bila nula bez mene. Nisam ja kao vi da za 50.000 evra sve trpim. Tih 50.000 evra sam potrošio za tri dana. Četiri meseca sam trpeo gore stvari, ali to je fantastična stvar, to je karakter. Izašao bih ja ujutru, na dan finala, svakako, to sam planirao. Uzeo sam duplo više nego što je nagrada. Pare sam uzeo unapred, a neka Željko Mitrović izađe na megdan, pa nek kaže da nije tako", poručuje Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track