PRVI POBEGAO IZ ZADRUGE, SPAVAO SA ŽENOM MILIONERA! Ko je diskvalifikovani učesnik, najavljivao ŠOU, a onda nestao!
Foto: Printscreen

šokantni detalji

PRVI POBEGAO IZ ZADRUGE, SPAVAO SA ŽENOM MILIONERA! Ko je diskvalifikovani učesnik, najavljivao ŠOU, a onda nestao!

Noćni život -

Učesnik "Zadruge", Branko Gerov prvi je diskvalifikovani takmičar "Zadruge 6".

Naime, Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću u kom je obavestio sve da je Branko Gerov kažnjen, zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge", on će morati da plati odštetu zbog ovog postupka.

Inače, pre nego što je ušao u rijaliti, Branko je otkrio šok detalje o sebi.

Branko Gerov
foto: Printscreen

Branko je na samom početku priznao aferu sa ženom čoveka za kojeg je radio:

- Ja sam Branko Gerov, 86. sam godište dolazim iz Beograda. Radim u inostranstvu kao obezbeđenje jednog čoveka - rekao je novi zadrugar, a na pitanje da li je čoveka, kojeg nije hteo da imenuje, morao nekada da odbradni, usledio je šok odogovor.

- Mora on ženu da odbrani od mene. Mislim da je saznao za našu aferu, ali ako nije saznaće sada. Čovek je milioner, sigurno će se javiti. Ona ima 52 godine i naša afera traje više od tri godine - rekao je Branko pre samog ulaska u Belu kuću.

Banko Gerov
foto: Pritnscreen

- U Zadrugu ulazim kao slobodan, a ovde sam video jednu simpatičnu devojku na slovo S. Ne pamtim imena, pamtim godine, volim starije žene, ona je imala 52 godine. Možda ako uđe Marija Kulić... Šalim se naravno. Bivša zadrugarka koja mi je zapala za oko, Mina Vrbaški, a Sandra Rešić je jedna preozbiljna i sjajana devojka i nju bih birao. Razlika između njih dve, hm, pa lagan sam kao Ša. Iskreno mislim da je Sandra kvalitetnija - pričao je on.

Kurir.rs

Bonus video:

01:30

Bojana Rodić igrala na stolici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track