Najnovije vesti

MILJANA KULIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA ANABELINOG DRUGA: On je obična peder.ina, seksualno je opštio sa Slobom! A onda je usledio njegov žestog odgovor... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

RAT PRE RIJALITIJA

MILJANA KULIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA ANABELINOG DRUGA: On je obična peder.ina, seksualno je opštio sa Slobom! A onda je usledio njegov žestog odgovor... (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić, koja će sa sinom Željko uži u Zadrugu 2, javila se uživo u emisiju i napravila potpuni haos optužujući budućeg zadrugara i cimera Mirka Gavrića, koji je odličan prijatelj sa Anabelom Atijas.

 

"Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu "haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j...., a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k.... u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug", rekla je Kulićeva.

foto: Damir Dervišagić

Ona se osvrnula i na Gavrićev odnos sa Slobom Radanovićem i navodnu vezu s njim.

foto: Printscreen

 

"Čula sam da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se.sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna", rekla je Kulićeva.

 

Mirko se potom uključio u emisiju i rekao Kulićevoj da je voli i da je divna osoba i da je najbitnije da visoko inteligenta osoba, kao i on, i da će se zbog toga razumeti.

 

"Ne volim d.peuvlakače i ulizice i da može da smatra da mu je ona i pre rijalitija obajvila rat", odgovorila mu je Kulićeva.

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...