SEKSI MANEKEN ULAZI U ZADRUGU 2: Želi Lunu Đogani, a evo šta kaže o SEKSU s njom
Foto: Ana Paunković

Zavodnik

SEKSI MANEKEN ULAZI U ZADRUGU 2: Želi Lunu Đogani, a evo šta kaže o SEKSU s njom

Rijaliti -

Mladi maneken Lazar Granić biće učesnik “Zadruge 2”, a svoj boravak u rijaliti programu planira da “začini” ljubavnom vezom sa Lunom Đogani.

Kako stvari stoje, posle pevača Slobe Radanovića blogerka Luna Đogani će preći na manekena Lazara Granića.

"Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni “Zadruge” priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji. Do sada je sve devojke uspeo da smuva, te ne sumnjam da neće omanuti sa Đoganijevom. Ukoliko je smuva, biće sigurno i seksa, Lazar nema problem sa kamerama", oktriva izvor blizak Granićev drug.

foto: Kurir Arhiva

Ona stara “gde ima dima, ima i vatre” može se upotrebiti u ovom slučaju, jer nam je i sam maneken donekle priznao svoje namere. Prvo smo ga pitali da li je Luna Đogani njegov tip devojke.

- Recimo da jeste - rekao je Lazar, onda priznao da bi ušao u ljubavnu vezu sa vicešampionkom “Zadruge 1”.

- Ne bih navaljivao, ali ako se desi da uplovimo u neku romansu, što da ne - kaže Granić.

On je rekao i da postoji velika verovatnoća da ga vidimo u seksualnom odnosu sa nekom devojkom u drugoj sezoni “Zadruge”. -

Nemam problem sa tim. Ako bude vredelo, imaću ga. Nije me sramota - kaže maneken, i dodaje da nije isključena opcija i da ga gledamo u akciji bez pokrivača, baš kao nekada Mikija Đuričića i Nadeždu Biljić: - Može da se desi i to. Sve je to igra - kaže ovaj mladić.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/BlicFoto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja