DINA IZLUDELA BIVŠEG MUŽA GOCE TRŽAN: Ivan Marinković roni suze, a njegove reči će vam pokidati srce!
Foto: Printscreen Youtube

ZALJUBIO SE

DINA IZLUDELA BIVŠEG MUŽA GOCE TRŽAN: Ivan Marinković roni suze, a njegove reči će vam pokidati srce!

Rijaliti -

Dina Galorini, ćerka srpske lepotice i heroine, podelila je svoju tešku životnu priču sa cimerima i mnogobrojnim gledaocima, govoreći bez dlake na jeziku o svom suprugu, mukama kroz koje je prilazila tokom braka sa njim i zbog svoje iskrenosti osvojila je srca publike.

Možda baš zbog svog dostojanstvenog stave, dopala se Ivanu Marinkoviću, ali I on njoj. Seksipilna učesnica sedmog serijala "Parovi", ne krije da joj se dopao Ivan Marinković iako je svi savetuju da se kloni šarmantnog zavodnika.

Međutim, tokom ranih jutarnjih časova luksuznu vilu je zatresla žestoka svađa Ivana i Dine, a razlog je Marinkovićeva ljubomora.

Naime, Ivan je vidno pripit rekao Dini kako mu se ne dopada njeno ponašanje, jer kako ističe previše je bliska sa Lukom i to mu užasno smeta.

Lepotica je odbila da noć provede u Ivanovom krevetu, pa je to bivšeg učesnika "Parova" dodatno iznerviralo.

Iako su emocije varirale, od ljubavi do mržnje, zavodnik Ivan je uspeo da obuzda Dinu i poljubi je naočigled svih.

Zatim je Ivan otišao i ronio suze u tajnoj sobi.

- Vi ste mene kupili za ceo život. Šesta sezona, kada mi je bilo preko potrebno, vi ste se pojavili poput Boga. Dok ja vama budem trebao, ja sam tu za vas, za bilo šta. Možda ja u ovom trenutku stvarno nemam nikog bližeg ko mi je porodica, šta da radim, ja sam emotivac - rekao je Ivan u suzama.

foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track